Brak i odnosi

POLAZNICA TEČAJA „LjUBAV I POŠTOVANJE”:

Moj brak je spašen! Kako svjedoči polaznica, tečaj „Ljubav i poštovanje” spasio je njezin brak: „Ja sam se promijenila, pa je i moj suprug. Počela sam doživljavati trenutke za koje sam mislila da su nemogući...” U nastavku pročitajte svjedočanstvo koje je s nama podijelila:

Moj brak je spašen!

Foto: Pixabay

 

Kada pomislim na ovaj tečaj prvo se zahvalim Bogu što ovako nešto postoji. Velika je privilegija sudjelovati i biti dio njega.

Počela sam doživljavati trenutke za koje sam mislila da su nemogući. Razgovarati i razumjeti se. Ljubav i nježnost imaju novi oblik, naša komunikacija…

Ono što ovaj tečaj čini posebnim i drugačijim je sam osjećaj da je Bog prisutan i da On vodi sve. Moj brak je spašen! Nevjerojatno zvuči, ali puno toga se promijenilo u našem odnosu. Ja sam se promijenila, pa i moj suprug. Počela sam doživljavati trenutke za koje sam mislila da su nemogući. Razgovarati i razumjeti se. Ljubav i nježnost imaju novi oblik, naša komunikacija… Sve je poprimilo nekakav mir.

Naučili smo izići iz ludog kruga

Znam da će opet doći teški trenutci, ali isto tako znam i vjerujem da je s nama u braku Isus, koji nas neće napustiti

Znam da će opet doći teški trenutci, ali isto tako znam i vjerujem da je s nama u braku Isus, koji nas neće napustiti. Naučili smo izići iz ludog kruga, Napunili smo rezervoare.

Sada je na nama samo odluka da ovako ustrajemo i dalje!

Zbilja će mi nedostajati tečaj, ako ima neki drugi dio rado bi se prijavili.

Dragi voditelji, hvala vam na svemu, hvala na molitvi, razumijevanju i blagosti!! Bog vas blagoslovio!

Za Book.hr svjedoči Marija (puni podatci poznati redakciji), polaznica tečaja „Ljubav i poštovanje”.

Male grupe (tečaj) izvrstan su „alat” koji nam pomaže da shvatimo, razumijemo te pronađemo idealnu osobu za sebe; da svome partneru postanemo „idealna” osoba ili da istu ne izgubimo. Detaljnije o samom principu tečaja, što njime dobivate, te prijavama možete saznati ovdje. Za sve dodatne informacije možete nam se javiti e-mailom na: [email protected] ili na broj: 095/197-9925 (radnim danom 8 – 16 sati).

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh