Nekategorizirano

VANESSA MIOČ, FRA MARIN KARAČIĆ, CHORUS ANGELICUS

OŠ „BLATINE-ŠKRAPE“ SPLIT 12. svibnja sudjelujte na humanitarnome koncertu za novu misiju u Ugandi! Koncert će se održati na spomendan sv. Leopolda Mandića, dan uoči Gospe Fatimske. Sve što se prikupi za ulaznice (preporučeni donacijski iznos je 5 eura), ići će za novu misiju u Ugandi, biskupija Moroto

Župa Prečistoga Srca Marijina Blatine u Splitu organizira humanitarni koncert za Misije u Ugandi, javlja nam don Ivan Zovko, upravitelj župe.

U petak, 12. 5. 2023. na ovome koncertu moderne duhovne glazbe nastupit će poznatija imena naše duhovne scene – Vanessa Mioč, fra Marin Karačić i zbor mladih Chorus Angelicus.

Koncert je humanitarne naravi, stoga sve što se prikupi za ulaznice (preporučeni donacijski iznos je 5 eura), ići će za novu misiju u Ugandi, biskupija Moroto.

Koncert će se održati u petak, 12. 5. 2023. na otvorenom, na školskom igralištu OŠ „Blatine-Škrape“ Split s početkom u 20:30 sati.

Karte možete nabaviti u crkvi Gospe Fatimske na Škrapama (na: 021/536-833) i na ulazu na dan koncerta.

Dragi čitatelji, prenesite ovu vijest svojim prijateljima, okupimo se u što većem broju u slavljenju Gospodina i podršci onima najpotrebitijima.

Informacije o trodnevnici! ⤵

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh