Najave

POSLJEDNJI U OVOJ AKADEMSKOJ GODINI

Hrvatsko nadzemlje poziva na susret, predavač p. Stjepan Ivan Horvat Zašto je mlakost loša? Zar nismo stvoreni da gorimo, a ne da dimimo? Zašto su mladi mlaki? Kako ih motivirati? - pitanja su to na koja će predavač dati odgovor

Foto: Hrvatsko nadzemlje

Foto: Hrvatsko nadzemlje

 

Hrvatsko nadzemlje poziva na posljednji susret u ovoj akademskoj godini. Susret pod nazivom “Mlakost” održat će se u srijedu 19. lipnja 2024., a gost predavač je član Družbe Misionara Krvi Kristove – pater Stjepan Ivan Horvat.

Zašto je mlakost loša? Zar nismo stvoreni da gorimo, a ne da dimimo? Zašto su mladi mlaki? Kako ih motivirati? – pitanja su to na koja će predavač dati odgovor.

Program će se održati u Velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu s početkom u 20:30 sati (Ulica Zrinsko Frankopanska 19, Split).

Na susretu će biti prikazani i dramski uratci iz radionice Hrvatskoga nadzemlja, a za glazbenu animaciju susreta zadužen je bend Frame Tomislavgrad.

Nakon susreta bit će organiziran prigodni domjenak.

Plakat Hrvatskog nadzemlja, poziv na susret

Foto: Hrvatsko nadzemlje

 

 

 

Za Book.hr priredila A. P.

 

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh