Aktualnosti

UDRUGA "SAVAO"

Organiziraju hodočašće u Mariju Bistricu za beskućnike, ali potrebna im je tvoja mala pomoć Kao što tijelo treba hranu, i dušu treba nahraniti i srce razveseliti!

Foto: Humanitarna udruga “Savao”

Humanitarna udruga “Savao” koja se brine o zagrebačkim beskućnicima, 25. listopada organizira hodočašće Majci Božjoj Bistričkoj. “Kao što tijelo treba hranu, i dušu treba nahraniti i srce razveseliti”, kažu iz Udruge.

Planiraju s dva autobusa povesti 100 korisnika na hodočašće. Osigurat će ručak i narukvicu za uspomenu svakom korisniku. Međutim, potrebna im je vaša pomoć jer sami ne mogu. Iznos koji moraju prikupiti je oko 7 000 kuna. Donacije će prikupljati do 20. listopada.

“Na ovaj bi način omogućili osobama koje su na ulici i zaista žive na rubu, da provedu divan dan u našem najpoznatijem svetištu Majci Božjoj, odmore dušu i vrate radost u svoj život.
Ljude koje kroz cijelu godinu susrećemo i pomažemo u hrani i odjeći te drugim potrepštinama potrebnim za život, željeli bismo razveseliti putovanjem u Nacionalno svetište Majke Božje Bistričke, poručuju iz Udruge.

Također, dodaju kako će imena svih vas koji ćete uplatiti donaciju upisati u kutijicu radosti i povesti s njima na hodočašće. Svaki korisnik koji će ići na hodočašće dobit će ime nekoga od vas veselih darivatelja te vas kao prijatelja nositi u srcu i molitvi kroz cijeli dan.

Ovo je broj računa za uplatu donacije te kao svrhu uplate upišite “hodočašće s prijateljem”, IBAN: HR8724020061100849037.

Kontakti

Predsjednik Udruge, Zvonko Jambrešić +(385 98 413 927); tajnik, Mario Karakaš (+385 91 738 5535)

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh