Hrvatska

AKCIJA UDRUGE KAP SOLIDARNOSTI

Obitelj Herceg treba pomoć; pomozimo im kupiti ormar i krevet Riječ je o višečlanoj obitelji koja živi u teškoj materijalnoj i financijskoj situaciji te im je svaka pomoć od velikoga značenja. Namještaj koji imaju je dotrajao i skoro neupotrebljiv a sada im je neophodno potrebno što prije osigurati ormar i krevet.

Foto: Ilustracija: Pavel Adashkevich; Shutterstock

Udruga za kreativni rad i pomoć socijalno potrebitim osobama, „Kap solidarnosti” iz Požege poziva na pomoć pri kupnji ormara i kreveta za obitelj Herceg.

Namještaj koji imaju je dotrajao i skoro neupotrebljiv a sada im je neophodno potrebno što prije osigurati ormar i krevet

Riječ je o višečlanoj obitelji koja živi u teškoj materijalnoj i financijskoj situaciji te im je svaka pomoć od velikoga značenja. Namještaj koji imaju je dotrajao i skoro neupotrebljiv a sada im je neophodno potrebno što prije osigurati ormar i krevet.

Cijena ormara iznosi 384,89 eura. Cijena kreveta iznosi 284,69 eura.

“Nadamo se uz pomoć dobrih ljudi da ćemo im ormar i krevet moći osigurati što prije. Ukoliko ste u mogućnosti i prepoznate ovu zamolbu, molimo da nas podržite. Svaki dobrovoljni prilog je od velikoga značenja”, poručuju iz Udruge.

Donaciju možete uplatiti na:

IBAN: HR7123600001102904515

Zagrebačka banka d.d.

S naznakom: Za kupnju ormara kreveta.

Za sve dodatne informacije možete se javiti Udruzi na e-mail: [email protected] ili kontakt broj: 034/621-892; mob.: 099/630-6447

Zamolba u pdf-u: Zamolba za kupnju ormara i kreveta.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh