Svjedočanstva

GRIJEH POBAČAJA

O. James Manjackal opisao događaj s molitve za nerođenu djecu Svako dijete koje je začeto u majčinoj utrobi ima pravo na život. Pobačaj je najveće moguće kršenje ljudskih prava!

o. james manjackal

Foto: Screenshot

 

Otac James Manjackal, katolički svećenik, u svojoj knjizi „Vidio sam vječnost” opisuje događaj s molitve za nerođenu djecu:

„Čuo sam plač mnogih žena koje su glasno vikale: „Ja sam pobacila djecu, smiluj mi se, Gospodine.”. Vidio sam mnoge klinike za pobačaje i bolnice u kojima se dnevno izvrše tisuće pobačaja. Vidio sam liječnike i medicinske sestre koji su podupirali pobačaje, poticali ljude da se za njih odluče, prodavali kontracepcijska sredstva – svi su oni glasno zazivali milosrđe! Osjetio sam jak miris ljudskog mesa.

„James, u svim svojim propovijedima i nagovorima uvijek ljudima govori da prestanu s pobačajima i ukazuj im na ozbiljnost tog zločina i Božje odmazde za njega, jer je pobačaj hladnokrvno ubojstvo.”

Na trenutak sam se pomolio za njih i zamolio Božje milosrđe, a zatim sam začuo Gospodinov glas: „James, u svim svojim propovijedima i nagovorima uvijek ljudima govori da prestanu s pobačajima i ukazuj im na ozbiljnost tog zločina i Božje odmazde za njega, jer je pobačaj hladnokrvno ubojstvo.”.

Draga braćo i sestre, život počinje u trenutku začeća u majčinoj utrobi i ne smije se uništavati ni u kojoj fazi. Svako je dijete stvoreno na sliku Božju i ima besmrtnu dušu, zato je svaki pobačaj ubojstvo. Svako dijete koje je začeto u majčinoj utrobi ima pravo na život. Pobačaj je najveće moguće kršenje ljudskih prava!”

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh