Hodočašća

LISTOPAD I STUDENI 2020.

NOVI TERMINI Hodočastite s nama svetom Padru Piju u listopadu i studenom Prijavite se na vrijeme

Foto: Shutterstock; te-deum.blogspot.com

 

Novi termini hodočašća svetom Padru Piju u San Giovanni Rotondo su od 16. do 18. listopada (detaljnije), te od 6. do 8. studenog 2020. (detaljnije).

U sklopu hodočašća posjetit ćemo i Loreto gdje se nalazi kućica svete Obitelji, te Lanciano – svetište euharistijskog čuda.

„Kristofori” već nekoliko godina zaredom hodočaste Padru Piju i sa svakog od tih putovanja hodočasnici se vrate puni dojmova i duhovnih iskustava. Pridružite nam se na ovom nezaboravnom duhovnom putovanju.

Više informacija o hodočašćima možete saznati ovdje.

Ukupna cijena: 1600 kuna po osobi.

Za rezervacije i prijavu nazovite na: 091/949-8854 (radnim danom 8 – 16 sati); javite se e-poštom na: [email protected] ili jednostavno popunite obrazac naveden na stranici za pojedini termin koji Vam više odgovara.

Zbog ozbiljnih „upozorenja“ koja sam pronašla na internetu nisam odlazila na susrete „Kristofora“, sve dok u srcu nisam osjetila poziv da pođem s njima na hodočašće Padru Piju…

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh