Svjedočanstva

SNAGA MOLITVE I VJERE

S hodočašća Padru Piju vratila sam se smirena i oslobođena od strahova Prije hodočašća nisam mogla dugo zadržati koncentraciju, sabranost, ni na čemu, ni na poslu ni na razgovoru s ljudima. Nisam mogla zastati i smiriti misli

Foto: Kristofori

Foto: Kristofori

 

Donosimo vam svjedočanstvo polaznice hodočašća Padru Piju. Kazuje nam kako se s hodočašća vratila drugačija. Tijekom molitve pred Gospodinom osjećala je kako joj se srce ‘razlijeva’, i kako su svi nemiri i strahovi, koje je do sada imala, nestali.

Srce mi se razlilo pred Gospodinom

„Nešto se dogodilo, prelomilo, oslobodilo i ozdravilo. Ne znam to točno imenovati. Imam osjećaj kao da me Bog vratio među žive. Posjet špilji svetog Mihaela bio je nevjerojatan, nadrealan. Imala sam osjećaj da ulazim u prostor koji nije s ovoga svijeta. Komadić neba, pomislila sam. Tamo u maloj kapelici bilo je izloženo Presveto. Nakon molitve srce mi se razlilo pred Gospodinom. Dao mi je utjehu, ljubav, snagu, sigurnost da je uvijek sa mnom. I mir.

Nije imala mira i uvijek je žurila

Primjećujem da sam oslobođena od kojekakvih strahova. Strahova od ljudi, njihovih mišljenja i reakcija. Prije hodočašća nisam mogla dugo zadržati koncentraciju, sabranost ni u čemu, ni u poslu ni u razgovoru s ljudima. Nisam imala strpljenja ni za što, uvijek bih sve požurivala. Ajde, ajde, brzo, brzo. A kamo, ne znam. Nisam mogla zastati i smiriti misli.

Misli su mi se smirile, ne rešetaju me više. Sve se smirilo. Prati me mir. Od jutra do noći, u svakodnevnim situacijama, koje bi me inače izbacile iz tračnica, sad ništa. Čudim se toj promjeni, skoro pa ne bih vjerovala da mi se nije dogodilo. Hvala ti,  Isuse”, navodi.

Na četverodnevno hodočašće sv. Padre Piju od 18. – 21. travnja. 2024. možete ići i vi. Hodočašće vodimo mi, „Kristofori“ u pratnji svećenika iz Hrvatske. Polazimo iz Zagreba.

Za Book.hr svjedoči N.N. (Podaci poznati uredništvu.)

Svoje nam svjedočanstvo možete poslati  e-mailom na adresu: [email protected].

Padre Pio - čudesni život; Autor: Renzo Allegri; Nakladnik: Figulus

Preporučujemo knjigu „Padre Pio – čudesni život“ autora Renza Allegrija.  Više o knjizi možete saznati ovdje.

Hit knjigu možete nabaviti ovdje.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh