Duhovnost

ZABRINUTOSTI

Muče te brige? Evo što ti je činiti Povjeri Isusu sve što te tišti. Zamoli Duha Svetoga da ti u tome pomogne

Muče te brige? Evo što ti je činiti

Foto: Pixabay

 

Svu svoju brigu povjeri meni. Ako te brige razdiru, u tebi se može razviti tjeskoba koja može biti pogubna za tebe i tvoje bližnje. Nije dovoljno samo je otpustiti, nego je treba snažno odbaciti. Razmisli o ovoj slici: držiš ručnu bombu aktiviranu uklanjanjem osigurača; nećeš je ni časa više držati u šaci ni baciti pored svojih nogu, nego ćeš je baciti što je dalje moguće kako ne bi ugrozila sebe i ostale.

Tjeskoba će nestajati pred mojim Duhom koji ljekovito djeluje na tvome srcu donoseći ljubav, radost, mir i samokontrolu

Još od Pada ne valja nam se pouzdati u ljudske emocije. Ljudi često automatski djeluju iz neke povrijeđenosti, a da pritom ne razmisle što ih zapravo muči. Možda se godinama neizražene emocije nakupljaju u njima, a trude se funkcionirati kao da je sve u redu. Potičem te da promatraš svoje unutarnje reakcije i potrudiš se prepoznati ta bolna mjesta duše. Povjeri mi sve što te tišti. Zamoli Duha Svetoga da ti u tome pomogne. Tjeskoba će nestajati pred mojim Duhom koji ljekovito djeluje na tvome srcu donoseći ljubav, radost, mir i samokontrolu.

Neka ti u tom predanju pomogne i ova predivna duhovna pjesma:

Iz knjige  Sarah Young „Isus je živ“. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti po akcijskoj cijeni do 31. siječnja za 60 umjesto 120 kuna, ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh