Duhovnost

MEDITACIJA

CHARLES S. PRICE On vas poziva: ‘Dođite k meni…’ „O, kad umorna i teška srca kleknete u Isusovoj nazočnosti, pronaći ćete odmor svojim dušama. Njegov jaram je lak. Njegovo breme je lako.“

MEDITACIJA On vas poziva: 'Dođite k meni…'

Foto: Shutterstock

Dođite…

„Dođite k meni…” Tko to govori? Čovjek koji je umro za vas. „Dođite k meni…” Tko to govori? Isus Nazarećanin, Sin živoga Boga. „Dođite k meni…” Tko to govori? Čovjek, rođen od Djevice i raspet na križ. On vas poziva!

„Dođite k meni… svi koji teško radite i koji ste teško opterećeni problemima i nevoljama ovoga svijeta.” „Dođite k meni… vi koji ste umorni u duši i slabi u tijelu, i ja ću vas okrijepiti.”

„Dođite k meni svi koji ste umorni i opterećeni, i ja ću vas okrijepiti. Uzmite jaram moj na se i učite od mene, jer sam krotka i ponizna srca. Tako ćete naći pokoj svojim dušama…” (Mt 11,28-30).

Dođite prije nego bude prekasno! Dođite prije nego što griješeći izgubite svoj dan milosti. On neće dodavati vašim bremenima, on će ih oduzeti. O, kad umorna i teška srca kleknete u Isusovoj nazočnosti, pronaći ćete odmor svojim dušama. Njegov jaram je lak. Njegovo breme je lako.

Neka vam Bog bude milostiv da dođete!

Autor: Charles S. Price

Izvor: Put života

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh