Svjedočanstva

MEDICINSKO ČUDO Svjedočanstvo koje će vas oduševiti: Dječak rođen s dva posto mozga, danas govori, računa i ide u školu Britanski liječnik, dr. Claire Nicholson Noaha je nazvao „izvanrednim djetetom s izvanrednim roditeljima“.

Noah Wall, dječak iz Engleske, rođen je sa svega dva posto mozga. Liječnici su roditeljima rekli da Noah neće preživjeti, ili ako se to dogodi, da će imati tjelesna oštećenja i probleme u razvoju.

Komplikacije su započele tijekom trudnoće, kada je tekućina ušla u lubanju i počela uništavati dječakov mozak. Roditeljima je nekoliko puta savjetovano da prekinu trudnoću, što su oni svaki put odbili. Unatoč ‘crnim’ prognozama liječnika, roditelji su vjerovali da je on za njih „niša manje doli veliki poklon“.

Nakon rođenja Noah je odveden kući, gdje je bio okružen ljubavlju i njegom svojih bližnjih. Njegov je mozak nastavio polako rasti. Tri godine nakon rođenja, proširio se za 80 posto u odnosu na normalnu veličinu i još se uvijek se razvija. Britanski liječnik, dr. Claire Nicholson, Noaha je nazvao „izvanrednim djetetom s izvanrednim roditeljima“.

Noah danas čita, računa i ide u školu. Roditelji vjeruju da će jednog dana i prohodati.

Izvor: Aleteia.org; Book.hr

Prevela i priredila Gabriela Jurković

Najčitanije

Na vrh