Svjedočanstva

SNAGA MOLITVE I VJERE

Na MES-u sam osjećala da mi se srce otvara i da mi Gospodin daje utjehu Trenutci kada je Gospodin preko molitelja pokazao da izljeva obilje milosti na pojedine osobe ohrabrujući ih, osjećala sam pred očima, srcu i cijelom tijelu neopisivu toplinu, blizinu i milost

Žena s osmjehom drži obje ruke na srcu, ilusftracija sreće i olakšanja

Foto: Cookie Studio, Shutterstock

 

Na elektroničku adresu našeg uredništva pristiglo je divno svjedočanstvo čitateljice koja je sudjelovala na MES-u koji se odvio 16. lipnja 2024. godine. Svjedočanstvo vam donosimo u cijelosti:

„Hvaljen Isus i Marija!

Osjećam potrebu podijeliti svoje svjedočanstvo i iskustvo s MES susreta u Dugom Selu, 16. 6. 2024. Došla sam na susret, kao majka troje male djece, izmorena i prazna od ritma dana, obveza, odgojnih izazova, pritom misleći da ću doći predahnuti i slaviti Gospodina bez ikakvih drugih očekivanja.

Zatvorila sam oči i silno zavapila Duhu Svetom da mi otvori srce

Prilikom slavljenja, osjećala sam da mi se srce otvara i da mi Gospodin daje utješne i ohrabrujuće riječi. Prilikom nagovora molitelja, čim je izrekao termin nagovaratelj, štrecnulo me, ali pustila sam da sve ide svojim tijekom. Za vrijeme zajedničke molitve zatvorila sam oči i silno zavapila Duhu Svetom da mi otvori srce, da čujem za što me Gospodin treba, gdje me želi. Kao majka, kućanica i odgajateljica po struci, znam da je dar služenja taj koji me ispunjava, no želim pritom koristiti maksimum za koji me Gospodin osposobljava, a ne tek da odrađujem ili radim s kočnicom.

Gospodin joj čisti srce od svega lošeg što je još zaostalo

Molitelj je rekao kako dobiva spoznaju kako nekoliko osoba Gospodin osposobljava kao nagovaratelje, daje poseban dar služenja, pomaganja potrebitim dušama, i govori kako je posebno jedna osoba silno zavapila i Gospodin joj čisti srce od svega lošeg što je još zaostalo. Ja sam u tom trenu ogolila dušu, isplakala sam suze i suze snažno osjećajući da je to za mene. Trenutke kada je Gospodin preko molitelja pokazao da izlijeva obilje milosti na pojedine osobe ohrabrujući ih, osjećala sam pred očima, u srcu i u cijelom tijelu neopisivu toplinu, blizinu i milost. Prsti su mi trnuli, oko srca me bockalo i nakon toga mir, mir i samo mir.

Vjerujem da Gospodin ima svoj poseban plan

Obilje radosti se izlilo na mene. Kada sam progledala, vidjela sam ispred sebe sve jarkijim bojama i bistrijim pogledom. Vjerujem da me Gospodin želi služenjem u potpunosti upotrijebiti, krenuvši od služenja Njemu, te mojoj obitelji. Također mi Gospodin, iako sam kod kuće, stavlja toliko poticaja, osoba, koje traže smjer, utjehu, savjet. Vjerujem da Gospodin ima svoj poseban plan, iako još možda ne znam sve pojedinosti i u tančine jer samo On zna; znam da sam tu večer bila i jesam obilato blagoslovljena njegovom prisutnošću, blizinom i ogromnom utjehom. Hvala mu na tome, te cijeloj ekipi Kristofora jer Gospodin kroz vas baš silno djeluje”, navodi.

 

 

MES koji se odvio 16. lipnja 2024. godine u Dugom Selu možete pogledati putem ove poveznice.

 

 

Za Book.hr svjedoči V. N. (Podaci poznati uredništvu.)

Priredila A. P.

 

Svoje nam svjedočanstvo možete poslati  e-mailom na adresu: [email protected].

 

 

 

 

 

 

PREPORUKA!

 

Knjiga U Tvojoj prisutnosti – uživaj mir u Njegovoj prisutnosti” autorice Sarah Young.

Knjigu, u verziji za žene, možete nabaviti putem web-shopa naše Biblioteke Figulus. Mušku verziju možete nabaviti putem ove poveznice.

 

 

 

 

 

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

Podatci za plaćanje nalaze se na ovoj poveznici.

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh