Razmišljamo o evanđelju

SAMO JEDNU STVAR MOŽEŠ NAPRAVITI

Koji nečisti duh muči tvoju kćer ili tvog sina: nasilje, kompleks manje vrijednosti, ateizam…? Poslušaj oca Lorenza Koji nečisti duh muči tvoju kćer ili tvog sina? Koje god da bilo, samo jednu stvar možeš napraviti. Moli noću i danju za oslobođenje tvoje kćeri/sina od nečistog duha koji ju/ga muči

Foto: Pixabay

Duh nasilja

Koji nečisti duh muči tvoju kćer ili tvog sina? Nečisti duh nasilja? Ako je tako, znači da se nije osjećao ljubljenim u obitelji kad je bio mali. Možda ste ti, mama ili tata, više mislili na svoj posao i svoju karijeru, nego na davanje ljubavi svojoj kćeri/sinu. Tvojoj kćeri/sinu nedostajao je nježan zagrljaj majke i oca. Danas, dakle, čak i ako se trebaš prisiliti, zagrli ju/ga. Nemoj se čuditi ako se bude pravila/o da ne prihvaća tvoj zagrljaj. Ustraj i jednog dana će doći do velikog pomirenja između tebe i tvoje kćeri/sina.

Kompleks manje vrijednosti

Tražite oprost od njega za svaki put kad ste rekli: „Ti kao da nisi moje dijete”

Koji nečisti duh muči tvoju kćer ili tvog sina? Nečisti duh kompleksa manje vrijednosti? Ako je tako, to je zato jer ga u obitelji ni ti, mama, ni ti, oče, niste cijenili. Tko zna koliko puta ste ga nazvali kretenom ili beskorisnim!
Vrijeme je da tražite oprost od svog djeteta što ste ga gnječili svojom snažnom i autoritativnom osobnošću. Tražite oprost od njega za svaki put kad ste rekli: „Ti kao da nisi moje dijete”.

Ateizam

Koji nečisti duh muči tvoju kćer ili tvog sina? Možda nečisti duh ateizma? Ako je tako, to je stoga jer je tvoje kršćanstvo bilo samo izvanjsko.

Koji nečisti duh muči tvoju kćer ili tvog sina? Koje god da bilo, samo jednu stvar možeš napraviti. Moli noću i danju za oslobođenje tvoje kćeri/sina od nečistog duha koji ju/ga muči.

Moli bezočno kao i žena iz današnjeg evanđelja. Doći će do oslobođenja. Želim te podsjetiti na molitve koje je Gospodinu uzdizala i suze koje je lila Monika za obraćenje svog sina Augustina.

Aleluja. Amen.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh