Ljubav i poštovanje

PLAN ZA BRAK

BRAK I OBITELJ U KARANTENI Kako ovo vrijeme iskoristiti za rast našeg braka i obitelji?!

Foto: Love&Respect

 

Trenutna situacija oko koronavirusa i karantene zasigurno je nešto što nas opterećuje, ali opterećuje i naše odnose. Promijenile su se i neke naše dosadašnje navike pa zbog svega toga često, u frustraciji i neznanju, reagiramo onako kako ne želimo.

Kako biti blag, jer blag odgovor i govor „uništava“ gnjev? Kako iskoristiti priliku, koja je pred nama, za rast našeg braka i obitelji?

Jedna od mogućnosti je da se prijavite na 15-dnevni plan za brak [HR] (više) koji dr. Emerson spominje u videu, a svakako možete tijekom ovog vremena pročitati knjigu „Ljubav i poštovanje“ (više) koja je trenutno na popustu od 30%.

Kako ćemo iskoristiti ovo vrijeme, ovisi o nama, o meni!

U nastavku možete pogledati kratki video.

(Napomena! Video nema hrvatski prijevod.)

How are you managing the "Present Distress"?

In this week's video Emerson encourages us to not grow weary during this present distress. He then reads and responds to many of the stories submitted by you. Would you join us in asking the below three questions this week?--- Are we making a mountain out of a molehill? --- Are we practicing a gentle answer turns away much wrath?--- Are we taking advantage of the opportunity that is in front of us?____Also, all of our digital products are made available to you at 30% off when you use the discount code THRIVE2020. Visit loveandrespectacademy.com/thrive and start watching video content on marriage and parenting.

Gepostet von Love and Respect am Donnerstag, 2. April 2020

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh