Brak i odnosi

DR. EMERSON EGGERICHS

15-dnevni plan za brak ili vezu Želite osvježiti i osnažiti svoj brak ili vezu? Želite li da vaš brak ili veza budu ispunjeni ljubavlju i poštovanjem? Prijavite se i uključite u petnaestodnevni plan za brak ili vezu i tijekom 15 dana primit ćete sedam poruka dr. Emersona Eggerichsa koje će trajno utjecati na vaš odnos!

15-dnevni plan za brak ili vezu

Tko može sudjelovati u petnaestodnevnom planu?

  • Osoba slomljena srca – osoba u krizi, puna boli i nesigurna zbog gubitka povjerenja. (Mogu se poistovjetiti s takvim osobama jer su se moji roditelji razveli, ponovno vjenčali, rastavili i ponovno vratili jedno drugome.)
  • Osoba koja želi obogatiti odnos – netko tko želi učiniti nešto drukčije kako bi osvježio, osnažio i usmjerio brak u pravom smjeru.
  • Osoba koja se je nedavno vjenčala – ona je entuzijastična i želi započeti na pravim temeljima te održavati taj entuzijazam i tempo.

Bez obzira u kojoj fazi se nalazite, sljedećih petnaest dana pomoći će vašem braku ili vezi.

U ovih 15 dana:

  1. saznat ćete što u razgovoru, prema istraživanjima, može najviše pomoći vašem odnosu
  2. naučit ćete kako primijeniti test od 60 sekundi na svom supružniku, koji pokazuje kako možete snažno utjecati na svoj brak ili vezu
  3. uvidjet ćete razliku između ružičaste i plave. Taj je uvid mnogima poboljšao brak
  4. prepoznat ćete načine koje koristite kako biste motivirali svog supružnika, a imaju suprotan učinak od željenog, iako to činite iz najbolje namjere.
  5. izaći ćete iz onoga što nazivam „ludi krug“, u kojem se parovi, zarobljeni vrte jer neispravno tumače način na koji reagiraju jedno na drugo – kada se on povlači, a ona bi htjela riješiti stvari.
  6. naučit ćete kako smekšati supružnika u nekoliko rečenica, u kratkoj poruci koju ću vam pomoći napisati
  7. počet ćete uviđati snažnu vrijednost i radost koja se nalazi u davanju supružniku onoga što on treba, ali možda ne zaslužuje.

Jeste li spremni prijaviti se i započeti s petnaestodnevnim planom kako biste poboljšali svoj brak ili vezu?

Tijekom 15 dana primit ćete sedam e-mailova koji će osvježiti i osnažiti vaš brak ili vezu.

Prijaviti se možete putem web-obrasca ovdje.

Uz “15-dnevni plan”, preporučamo Vam i “5 minuta za brak, vezu, obitej“. Uz svakodnevno usmjerenje, kratku molitvu i poticaje, saznati ćete o braku i svome supružniku, ali i sebi puno toga što će Vam koristiti da obnovite ili čak spasite brak.

Donosimo vam i “Molitvu za obnovu i iscjeljenje braka i obitelji” po kojoj možete, povremeno ili često, donositi pred Gospodina sebe, svoj brak, svoju djecu i moliti za obnovu i iscjeljenje. Molitvu pisanu u ženskom rodu možete pročitati ili preuzeti ovdje, a u muškom rodu ovdje.

Ukoliko želiš saznati više o snažnoj poruci “Ljubavi i poštovanja”, klikni ovdje.

Privatnost podataka i uvjete korištenja možete vidjeti ovdje.

Uz ljubav i poštovanje,

dr. Emerson Eggerichs, Ph.D., osnivač i predsjednik službe Ljubav i poštovanje

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh