Najave

PRIJAVE U TIJEKU

🚶 HODOČASTITE U SVETU ZEMLJU Molite na mjestima kojima je prolazio i na kojima je djelovao sâm Gospodin Isus! Posebnost hodočašćâ koja organiziraju Kristofori u suradnji s putničkom agencijom Magdala jest, među ostalim Škola molitve. Na ovome će hodočašću sudionici imati jedinstvenu priliku promatrati, meditirati i moliti na mjestima kojima je prolazio i na kojima je djelovao sâm Gospodin Isus!

Prijavite se, i molite na mjestima kojima je prolazio i na kojima je djelovao sâm Gospodin Isus!

Foto: Shutterstock

 

Kristofori pozivaju sve zainteresirane da se prijave na hodočašće u Svetu Zemlju, koje će se održati 7.-14. lipnja 2022. godine. Prijave traju do 10. svibnja.

Tema hodočašća

Škola molitve: jedinstvena prilika i doživljaj promatranja, meditacije i unutarnje molitve na mjestima kojima je prolazio i na kojima je djelovao sâm Gospodin Isus!

Osnovni cilj: Naučiti i vježbom usvojiti osnove promatranja Božje riječi, meditacije Božje riječi, te stvaranja nutarnje molitve.

Program/sadržaj

U hodočašće je, osim klasičnog programa, uključen tečaj molitve (Škola molitve) koji se održava na autentičnim lokacijama i uključuje predavanja te praktične vježbe. Mogućnost ispovijedi.

Ukupna cijena: 9300 kuna po osobi.

Sve detalje možete pogledati ovdje. Prijaviti se možete i putem obrasca.

Za detaljne informacije i rezervacije: nazovite nas na 091/949-8854 (radnim danom 8 – 16 sati) ili se javite e-poštom na: [email protected] ili [email protected]

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh