Aktualnosti

ZAGREB, 27. SVIBNJA

Gostovanje Michaela Vijayakumara: Ima li spasa za najkorumpiranije političare Isus može promijeniti svakoga

Ima li spasa za najkorumpiranije političare

Foto: Youtube


 

Michael Vijayakumar je bivši političar koji nije prezao ni pred kakvim surovim metodama da se dokopa visokog položaja u indijskoj saveznoj vladi. Na putu političkog uspona svojim je djelovanjem sijao mržnju, strah i smrt. Nakon 14 dugih godina destruktivnog života u indijskoj pokrajini Andhra Pradesh Vijaya sve je dublje tonuo u alkoholizam i autodestrukciju. Takvim načinom života postao je omražen i kao čovjek i kao političar.

Jednog se je dana slomio. Dok je sjedio pod jednim drvetom, osjećajući se potpuno bespomoćno. zavapio je iz svega srca. Pitao se je: „Što mi se je to dogodilo? Što sam učinio od svog života?“ I suze su počele teći…

Dođite čuti Michaelovo osebujno svjedočanstvo o životu na rubu propasti u ponedjeljak, 27. svibnja od 19 do 21 sat u prostorijama Udruge Fokus u Zagrebu (Kutnjački put 11).

Više o događaju možete pronaći ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  •  
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh