Osobni razvoj

ODREDI SVOJE GRANICE

Dođi k meni kad se osjećaš nemoćno i prenapeto Zapiši ono što te najviše muči, tako da možemo postaviti granice koje će čuvati tvoj mir i smisao života

Dođi k meni kad se osjećaš nemoćno i prenapeto

Foto: Pixabay

 

 

Dođi k meni, moja princezo, kad se osjećaš nemoćno i prenapeto. Želim te odvesti na mjesto na kojem možeš biti mirna i razmatrati o svojem životu. Nisam te pozvao da budeš sve svima. Ti si sama stavila taj teret. Čak se je i moj sin, Isus, morao udaljiti od zahtjeva svjetine i tražiti utjehu u samoći sa mnom. Zapiši ono što te najviše muči, tako da možemo postaviti granice koje će čuvati tvoj mir i smisao života.

Dobro je imati nadzor nad svojim dragocjenim vremenom i znati kad je u redu reći ne

I ja sâm postavio sam granice moćnih oceana. Dobro je imati nadzor nad svojim dragocjenim vremenom i znati kad je u redu reći ne. Ta jedna riječ oslobodit će te od svega životnog pritiska i dati ti nevjerojatnu kontrolu i mir.

Voli te
tvoj Kralj, koji poznaje tvoje granice

Ulomak je iz knjige „Njegova princeza – ljubavna pisma tvojeg Kralja“ autorice Sheri Rose Shepherd. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh