Aktualnosti

WWW.FIGULUS.HR

DO 31. PROSINCA 2019. Nabavi bestseler patera Pelanowskog po sniženoj cijeni!

Foto: Shutterstock; M. V.

 

DO 31. PROSINCA 2019. posjeti WWW.FIGULUS.HR i knjigu „Zašto Bog dopušta patnju” nabavi po odličnoj cijeni od 70 umjesto 100 kuna! OVDJE.

Znaš li zahvaljivati Bogu za „ljude-čudovišta”, za one koji su žderali tvoje osjećaje, iskorištavali te, gurali te na samo dno i zatvarali te u sebe?

Znaš li uočiti povezanost između odbacivanja i kasnijih događaja, koji su ti omogućili duhovni razvoj? Znaš li zahvaljivati Bogu za „ljude-čudovišta”, za one koji su žderali tvoje osjećaje, iskorištavali te, gurali te na samo dno i zatvarali te u sebe? Nisi li upravo zahvaljujući njima naučio onu pravu molitvu i otkrio istinsku vezu s Bogom? Primjećuješ li da te samo životne oluje, bure, krizne situacije i događaji velike emotivne snage bude iz letargije, iz vegetirajućeg stanja i na taj način čine od tebe čovjeka, stavljaju tvoje noge na Božji put? Sotona, kako vidimo, ne samo da nas muči istinskim nemirima nego isto tako i lažnim mirom. (…)

Ulomak iz knjige

On mi je odgovorio: „Ja vam neprestano govorim o živom Isusu koji podiže mrtve. Samo je potrebna kriza da vam otvori uši”

Pater Marko Glogović o jednom iskustvu s paterom Pelanowskim

»Prolazeći jednom pokraj sobe o. Augustyna, primijetio sam na prozorčiću knjigu sestre Bridge McKenna, irske karizmatkinje. Samo sam pročitao naslov (Čuda se i danas događaju) i krenuo dalje. Isto se ponovilo još dva puta u dva sljedeća dana. Pokucao sam na njegova vrata i pitao ga čija je to knjiga. On mi je odgovorio da ta knjiga stoji ovdje i čeka onoga koji ju mora pročitati…. Uzeo sam ju dakle i progutao u jednome danu. Ta mi je knjiga otvorila oči, izvukla me iz dvojbi i po njoj sam primio mnoge blagoslove i spoznaje. Malo ljut, malo uzbuđen, vratio sam se k njemu i uzviknuo: „Pater, pa što je ovo? Kako to da nam nitko nije rekao za ovo?! Pa ovo je nevjerojatno!” No, on mi je odgovorio: „Ja vam neprestano govorim o živom Isusu koji podiže mrtve. Samo je potrebna kriza da vam otvori uši”. Mogao bih još redati događaje i susrete s ovim nevjerojatnim čovjekom.«

p. Marko Kornelije Glogović, OSPPE

Više o knjizi možete pročitati ovdje.

VAŽNA OBAVIJEST Svoje knjige na WWW.FIGULUS.HR naručite što prije kako bi vaša pošiljka stigla na vrijeme!

Napomena: Popust se ostvaruje isključivo preko web-shopa www.figulus.hr. Popust se ne odnosi na knjige koje već imaju povoljnu cijenu (dvadesetak-tridesetak kuna).

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh