Aktualnosti

WWW.FIGULUS.HR

DO 31. PROSINCA 2019. Knjiga „Nemam dovoljno vjere da bih bio ateist“ po nevjerojatnoj cijeni!

Foto: Shutterstock; M. V.

 

POŽURI! DO 31. PROSINCA 2019. nabavi knjigu „Nemam dovoljno vjere da bih bio ateist“ za samo 30 umjesto 120 kuna! Samo na WWW.FIGULUS.HR, OVDJE.

Knjiga će onima koji vjeruju da Bog postoji zasigurno učvrstiti vjeru, a onima koji vjeruju da Bog ne postoji zasigurno neće. Dakle, bit će na blagoslov i jednima i drugima!

Ova će knjiga biti posebno zanimljiva onima koji kršćanstvo smatraju izmišljotinom, a svim će kršćanima poslužiti kao izvanredno sredstvo za jačanje vlastite vjere i kao izvor konkretnih argumenata i dokaza za njezinu obranu. Knjiga će onima koji vjeruju da Bog postoji zasigurno učvrstiti vjeru, a onima koji vjeruju da Bog ne postoji zasigurno neće. Dakle, bit će na blagoslov i jednima i drugima!

Iz osvrta urednika, Josipa Lončara

Više o knjizi možete pročitati ovdje.

POSEBNA POGODNOST NA WWW.FIGULUS.HR! Za narudžbe iznad 200 kn dostava je besplatna.

„Kršćanstvo je tvrdnja koja, ako je neistinita, nema nikakve važnosti, a ako je istinita, onda je od beskrajne važnosti. Jedino što ne može biti je osrednje važna.”
C. S. Lewis

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh