Aktualnosti

WWW.FIGULUS.HR

DO 31. PROSINCA 2019. „Genijalni um” po odličnoj cijeni!

Foto: Shutterstock; M. V.

 

DO 31. PROSINCA 2019. posjeti WWW.FIGULUS.HR i knjigu Sylvije Nasar „Genijalni um” nabavi po odličnoj cijeni od 60 umjesto 120 kuna! OVDJE.

Knjiga zasigurno daje nadu i samim bolesnicima. Kad je pročitaju, neki će se od njih konačno…

Ova će vas knjiga uvesti u svijet paranoidne shizofrenije. Mnogi se danas susrećemo s osobama koje se ponašaju neobjašnjivo; ne možemo ih razumjeti i ne znamo kako da se prema njima odnosimo.

Knjiga donosi istinitu životnu priču jednog od najpoznatijih ljudi s tom, danas sve češćom bolesti. Film koji je snimljen prema njoj doživio je planetarni uspjeh (iako se većina onih koji su gledali film i čitali knjigu slažu da je knjiga bolja) te je mnogima itekako pomogao da shvate i na pravi način prihvate osobe koje se bore sa slušnim i vizualnih halucinacijama.

Knjiga zasigurno daje nadu i samim bolesnicima. Kad je pročitaju, neki će se od njih konačno odlučiti priznati da žive u nestvarnom svijetu halucinacija, te će sebi i svojim bližnjima pružiti šansu za bolji život.

PRELISTAJ KNJIGU

 

Više o knjizi možete pročitati ovdje.

 

VAŽNA OBAVIJEST Svoje knjige na WWW.FIGULUS.HR naručite što prije kako bi vaša pošiljka stigla na vrijeme!

Napomena: Popust se ostvaruje isključivo preko web-shopa www.figulus.hr. Popust se ne odnosi na knjige koje već imaju povoljnu cijenu (dvadesetak-tridesetak kuna).

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh