Aktualnosti

‘DARUJ DALJE’ Kupnjom ‘božićne košarice’ podržite zajednicu Cenacolo! Svojom kupnjom, osim što možete darovati svoje najbliže, darujete i novu priliku mladim ljudima koji žele živjeti i pomažete projekte zajednice 'Cenacolo' u Republici Hrvatskoj.

Kupnjom 'božićne košarice' podržite zajednicu Cenacolo!

Zajednica Cenacolo mjesto je oporavka i socijalne skrbi, ali i škola života, jedna velika obitelj gdje se prihvaćena osoba može osjetiti kao kod kuće i na taj način pronaći vlastito dostojanstvo, ozdravljenje rana, mir u srcu, radost življenja i želju da voli. Zajednicu je osnovala Majka Elvira, a Crkva ju je prepoznala, pri Papinskom vijeću za laike, kao Privatnu međunarodnu udruga vjernika. 

Članovi zajednice Cenacolo ove su godine priredili nešto posebno – Cenacolo Božićne košarice, koje su izradili članovi zajednice. Proizvodno-prodajnom akcijom želi se pomoći mladim ljudima, koji su u zajednici prošli ‘školu života’ i pronašli ispravan put na kojem žele graditi svoju budućnost, da se zaposle. Na taj im se način želi olakšati povratak u društvo, kojemu oni itekako imaju što dati. 

Dvadeset mladih ljudi u keramičkim radionicama ručno izrađuje prekrasne keramičke anđelčiće,  kojima se potom pune božićne košarice. Svojom kupnjom, osim što možete darovati svoje najbliže, darujete i novu priliku mladim ljudima koji žele živjeti i pomažete projekte zajednice Cenacolo u Republici Hrvatskoj. 

„Budi i Vi dio naše priče. Pomozite nam kupnjom, uzmite i Vi svoju košaricu i… DARujte dalje!“, poručuju mladići iz zajednice. 

Cijena košarice je 200,00 kuna. 

Kontakt:  

Telefon: 099 7323 237 (Dario Tepeš)
01 346 1107 

E-mail: [email protected] 

U kratkom prilogu možete vidjeti kako se izrađuju ‘božićne košarice’. 😊 

Priredila Gabriela Jurković; Book.hr

Najčitanije

Na vrh