Duhovnost

MUDRO RAZMIŠLJANJE

Odupri se strahu i poduzmi korak vjere kako bi razvio puni potencijal Gospodine, u svemu što radim, želim Ti služiti svim srcem. Hvala Ti na poticaju da iskoračim i poduzmem korak i tako razvijem puni potencijal koji si mi dao

križ

Foto: Romolo Tavani, Shutterstock

 

„Što god radite, zdušno činite, kao Gospodinu, a ne ljudima.“  – Kološani 3, 23

 

Možda znaš da te je Bog stvorio s velikim potencijalom, ali ne možeš se tu zaustaviti. Potencijal se razvija. Vjerujem da su mnogi ljudi nesretni jer nisu razvili svoj puni potencijal. Ako želiš vidjeti svoj puni potencijal, nemoj čekati da stvari postanu savršene.

Ohrabrujem te – odupri se strahu i poduzmi korak vjere kako bi razvio puni potencijal

Počni djelovati. Moraš dati svom potencijalu neki oblik i učiniti nešto s njim. Ako u tvom srcu postoji želja za isprobati novu priliku, moraš iskoračiti i tako saznati je li ti Bog dao dar za to. Nikad nećeš otkriti za što si sve sposoban ukoliko nikad ništa ne pokušaš.

Ohrabrujem te – odupri se strahu i poduzmi korak vjere kako bi razvio puni potencijal.

Božja savršena ljubav istjeruje svaki strah tako da ne moramo živjeti paralizirani strahom od neuspjeha ili od pogrešaka. Možda se osjećaš sigurno u tvojoj zoni udobnosti, ali ako živiš na taj način, nikad nećeš razviti svoj puni potencijal ili doista biti ispunjen s onim što radiš.

Zato odluči iskoračiti u vjeri u ono u što osjećaš da te Bog vodi.

Pun si Bogom danog potencijala i On želi učiniti kroz tebe više nego što možeš zamisliti, ali zahtjeva tvoju suradnju. Izađi danas i služi Mu svim svojim srcem.

 

Molitva

Gospodine, u svemu što radim, želim Ti služiti svim srcem. Hvala Ti na poticaju da iskoračim i poduzmem korak i tako razvijem puni potencijal koji si mi dao.

 

Izvor: joycemeyer.org

Za Book.hr priredila M. V., odabrala A. P.

 

 

Foto: Figulus

 

PREPORUKA! Knjiga Gorljiva – moj plan borbe za iskrenu, konkretnu i stratešku molitvu autorice Priscille Shirer. Autorica u knjizi pomaže prepoznati deset strategija koje neprijatelj najčešće koristi protiv Božje snage u nama te nas potiče na gorljivu molitvu. Više o knjizi možete saznati ovdje, a nabaviti je možete putem web-shopa naše Biblioteke Figulus.

 

 

 

 

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

Podatci za plaćanje nalaze se na ovoj poveznici.

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh