Aktualnosti

JAVLJA BEOGRADSKA NADBISKUPIJA

Danas će tijelo pokojnog Mateja Periša biti ispraćeno iz crkve Sv. Ante u Beogradu za Split Tijelo pokojnog Mateja Periša bit će ispraćeno danas, 20. svibnja, iz crkve Sv. Ante u Beogradu za Split gdje će biti sahranjeni njegovi zemni ostatci, izvijestili su iz Beogradske nadbiskupije.

Danas će tijelo pokojnog Mateja Periša biti ispraćeno iz crkve Sv. Ante u Beogradu za Split

Matej Periš/ Foto: Beogradska nadbiskupija

 

Tijelo će biti izloženo u crkvi od 15 sati, a u 17 sati će biti ispraćaj koji će predvoditi beogradski nadbiskup i metropolit Stanislav Hočevar, prenosi IKA.

Podsjetimo, Mateju se izgubio svaki trag u noći između 30. i 31. prosinca 2021. kod Beton hale u Beogradu, a u srijedu 18. svibnja ujutro pronađeno je njegovo tijelo i izvučeno iz Dunava kod Ade Huje. Potraga je trajala nekoliko mjeseci, a za to vrijeme više puta su predstavnici Katoličke Crkve i predstavnici Srpske Pravoslavne Crkve zajedno molili za njegov pronalazak, izvijestili su iz Beogradske nadbiskupije.

Pokoj vječni daruj mu, Gospodine! 🙏

Izvor: IKA

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh