Razno

UČINI DOBRO DJELO

Dajmo im priliku! Uključimo se u humanitarnu akciju izgradnje škole u Ugandi

Foto: Facebook

 

Korizma je – vrijeme kad se još više trudimo biti bolji ljudi. Hvalevrijedne inicijative, kao što je ova, izvrsna su prilika da u tome i napredujemo! Nije važno koliko možemo dati, važno je da je od srca…

 

Selo Karundi, nedaleko Ugande, je mjesto koje je Martini promijenilo život. U tom selu nema pitke vode, nema cesta, ali u njemu se čuje dječji smijeh. A ono što bi moglo doprinijeti održanju te iskrene dječje sreće je izgradnja škole.

Naime, škola je ovoj djeci jedina mogućnost da imaju budućnost, da budu kao i njihovi vršnjaci u zemljama koje nisu siromašne: djeca s pravom na dostojanstvo i obrazovanje. Imati školu za njih znači imati nadu!

Obrazovanjem se može mijenjati svijet. Stoga, dajmo ovoj djeci priliku!

Škola u kojoj se ova djeca trenutno nalaze nema vrata, prozore, klupe niti stolice. Nemaju ni struju ni sanitarni čvor. Budući da se škola nalazi na brdovitom području, tijekom kišne sezone bude potpuno uništena.

„Ljubav, zajedništvo, želja za životom i skromnost koju sam tamo osjetila čovjek ne zaboravlja. Ovoj se djeci školovanjem daje mogućnost da nauče zanat, da se zaposle, da mogu uzdržavati svoje obitelji i da ostvare svoje snove. Uspjeh svakog tog djeteta tako postaje uspjeh zajednice i zemlje“.

Pomozite izgradnji škole u Karundiju – uključite se u ovu humanitarnu akciju na: www.gofundme.com

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh