Svjedočanstva

„JEDNO NEOBIČNO SVJEDOČANSTVO I SLIKA”

Čitateljica nam šalje svoju fotografiju: „Uslikala sam ju na putu prema crkvi…” Nije li predivno kako nam Gospodin uvijek, a posebno onda kada nam osobito treba, pokazuje znakove svoje pažnje i Ljubavi?! On je uvijek tu, uz nas. Mi samo trebamo imati otvorene oči da to vidimo. Fotografiju koju donosimo u nastavku teksta snimila je naša vjerna čitateljica Nevena. S radošću ju objavljujemo zajedno s porukom koju nam je uz nju poslala.

Foto: Shutterstock

 

Dragi uredniče,

hvaljen Isus i Marija!

Redovito Vas pratim i svako jutro, a i više puta dnevno, otvorim Book.hr na svom mobitelu. Stranica je nešto predivno, svoj dan ne mogu zamisliti bez svega što tamo pronađem i pročitam.

Da ne duljim, moje ime je Nevena, živim i radim u Zagrebu. Potaknuta snimkom gospodina Sebastijana koju ste objavili, šaljem Vam fotografiju koju sam uslikala na putu prema crkvi. Skretanje za crkvu nalazi se na raskrižju iznad kojeg je u tim trenucima sjajilo sunce kroz mrkle oblake. Taj dan je bio tmuran i kišovit.

Taj je dan za mene bio pretežak. Prethodile su mu raskinute zaruke i osjećaj da sam na ponoru svojega života…

Taj je dan za mene bio pretežak. Prethodile su mu raskinute zaruke i osjećaj da sam na ponoru svojega života. Sada shvaćam da sam sve izgubila poradi Isusa, da Njega steknem. Šaljem Vam svoju fotografiju i voljela bih da ju pokažete svima, a i mislim da bi se Gospodin složio da je naša dužnost svjedočiti kako nas u tunelima našeg života – kada se osjećamo potpuno bespomoćno – ako slijedimo Njega, uvijek čeka sunce. Sunce koje se probilo kroz sve te oblake tog dana meni je pokazalo da je Gospodin tu. Silan. Veličanstven. I da Ga uvijek mogu pronaći tamo gdje Ga želim pronaći.

Mislim da bi se Gospodin složio da je naša dužnost svjedočiti kako nas u tunelima našeg života, ako slijedimo Njega, uvijek čeka sunce

U trenucima dok sam gledala u sunce, u mojim je mislima bila pjesma Coreya Vossa „God who moves the mountains“ (Bog koji pomiče planine). Samo sam pomislila: „He is drawing near, hear the sound…“ (On (ti) se približava, čuj mu zvuk…) To je bio naš Gospodin meni, kreator najljepšeg zalaska koji sam ikada doživjela.

 

Budite blagoslovljeni i ostanite nam uvijek spremni dijeliti Božju riječ. Nama mladima to jako puno znači, da ju imamo gdje pronaći.

Stavljam Vas u svoje molitve i molim Vas da i vi mene stavite u svoje, bila bih Vam jako, jako zahvalna. I ovako od srca hvala što ćete, nadam se, pročitati moj mail.  😊

Svako Vam dobro,

Nevena

Nevena je svoj mejl naslovila ovako: „Jedno neobično svjedočanstvo i slika“. Zahvaljujemo joj i ovim putem i za jedno i za drugo i potičemo i tebe, koji ovo čitaš, da nam pošalješ svoje „neobično svjedočanstvo“ i/ili sliku.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh