Zanimljivosti

U LAUCHHEIMU

POGLEDAJTE Ovo je snimio naš čitatelj u crkvi svetog Petra i Pavla. Slučajnost ili?

Foto: Screenshot/Facebook

 

Ovo je snimio naš čitatelj Sebastijan, u crkvi svetog Petra i Pavla u Lauchheimu, gradiću udaljenom stotinjak km od Stuttgarta i Münchena. Grad broji oko 4500 stanovnika, ima jednu trgovinu, možda dvije pekarnice i jednu zalogajnicu.

„Moram priznati“, kaže Sebastijan, „da je meni to najljepša crkva koju sam posjetio u Njemačkoj, a i šire…

U trenutku dok je snimka nastajala, točno u podne, dok su zvonila zvona, sunčeve zrake su jednostavno počele ispunjati prostor crkve i nestale negdje pri kraju snimanja.

Ne bi to bilo nikakvo „čudo“ da vani nije bilo i ostalo maglovito i tmurno.

Sve skupa – predivno!!!“, zaključuje Sebastijan, kojem zahvaljujemo za snimku.

 

Slučajnost ili slučajnost ne postoji? Kako je rekao Anatole France: „Slučajnost je Božji potpis kojim se Bog služi kada želi ostati anoniman.“

 

Crkva sv.Petra i Pavla u Lauchheimu gradiću na 100ak km od Stuttgarta i Münchena.Gradić broji oko 4500 stanovnika,ima jednu trgovinu,možda dvije pekarnice i jedan imbis.Moram priznat da je meni to najljepša crkva koju sam posjetio u Njemačkoj,a i šire….
U trenutku dok je snimak nastajao TOČNO U PODNE,dok su zvona zvonila,sunčeve zrake su jednostavno počele ispunjat prostor crkve i nestale negdje pri kraju snimanja.
Nebi to bilo nikakvo “čudo”da vani nije bilo i ostalo maglovito i tmurno.
SVE SKUPA PREDIVNO!!!

Objavljuje Sebastijan Pranjić u Ponedjeljak, 25. studenoga 2019.

Ovakvo je vrijeme bilo vani toga dana.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh