Duhovnost

365 DANA S DUHOM SVETIM

Bog nam želi dati snage da stanemo na noge Kada gledamo na Boga, na drugoga čovjeka ili na sebe same, imamo ledenu sklonost k traženju razloga za sumnju

Foto: SasinTipchai, Shutterstock

 

Kažem vam, tako će na nebu biti veća radost zbog jednog obraćena grešnika negoli zbog devedeset i devet pravednika kojima ne treba obraćenja. (Lk 15,7)

Kada gledamo na Boga, na drugoga čovjeka ili na sebe same, imamo ledenu sklonost k traženju razloga za sumnju. Mi imamo sklonost da gledajući na čovjeka koji stoji na nogama, sudimo da taj čovjek leži. A Bog traži razloge da bi u nas povjerovao. Povjerovati u to da ćemo stati na noge. I želi nam dati snagu za to.

Iz knjige „365 dana s Duhom Svetim“ , autora o. Augustyna Pelanowskog, OSPPE. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr. 

Više o knjizi pročitajte ovdje. Kupiti ju možete ovdje.

Za Book.hr priredila I. A., odabrala A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine’.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh