Duhovna glazba

PJESME SLAVLJENJA VOL. 1

Alan Hržica izdao novi live album Trenutačno s bendom održava duhovne obnove i koncerte širom Europe šireći Riječ Božju kroz glazbu i duhovne nagovore. U ovom izuzetno plodnom razdoblju, u samo posljednja dva mjeseca predstavio je četiri nove pjesme na svojim službenim platformama, od kojih su neke uvrštene i na ovaj album

foto: Molitvena zajednica Srce Isusovo

Foto: Molitvena zajednica Srce Isusovo

 

Alan Hržica, renomirani kantautor duhovne kršćanske glazbe, predstavio je svoj najnoviji live album „Pjesme slavljenja vol. 1“. Ovaj album predstavlja plod Alanove želje da u jedinstvenom izdanju snimi pjesme koje redovito izvodi na svojim koncertima, kako autorske tako i djela njegovih kolega iz svijeta duhovne glazbe. Projekt je realiziran u toploj i inspirativnoj atmosferi studija, uz suradnju s bendom i bliskim suradnicama, Vanessom Mioč i Helenom Lijić, čime je snimljen materijal koji služi kao uvod u buduće kompilacije serije. Planirano je kontinuirano obogaćivanje serije novim LIVE albumima koji će sadržavati pjesme omiljene među publikom i široko prepoznate.

foto: Molitvena zajednica Srce Isusovo

foto: Molitvena zajednica Srce Isusovo

Istaknuti glazbenici na albumu

Za iznimnu glazbenu izvedbu na albumu zaslužni su istaknuti glazbenici: Andrej Grozdanov, Marijo Bilić, Benedikt Berić i Stjepan Habunek. Zoran Švigir (Švigi), u čijem je studiju album snimljen, bio je zadužen za tonsku realizaciju. Album je već dostupan na vodećim glazbenim platformama, uključujući Spotify, Deezer i iTunes, dok će informacije o dostupnosti fizičkog izdanja biti uskoro objavljene, kao i detalji o mjestima gdje se CD može kupiti.

foto: Molitvena zajednica Srce Isusovo

foto: Molitvena zajednica Srce Isusovo

 

održava duhovne obnove i širi Božju Riječ

Alan Hržica trenutačno s bendom održava duhovne obnove i koncerte širom Europe, šireći Riječ Božju kroz glazbu i duhovne nagovore. U ovom izuzetno plodnom razdoblju, u samo posljednja dva mjeseca, predstavio je četiri nove pjesme na svojim službenim platformama, od kojih su neke uvrštene i na ovaj album.

Pozivamo vas da se prepustite uživanju u kršćanskim duhovnim pjesmama i obogatite svoja srca slaveći Gospodina.

Za Book.hr priredila A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine’.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh