Foto i video

BOŽJI DAR

VIDEO Poslušajte anđeoski glas mlade žene oboljele od cerebralne paralize

VIDEO Poslušajte anđeoski glas mlade žene oboljele od cerebralne paralize

Foto: Screenshot

 

Alfina Fresta rođena je u Italiji i boluje od cerebralne paralize. Unatoč tomu ona nastupa kao operna pjevačica preko „Neon Cultural Association“, organizacije koja omogućuje osobama s invaliditetom da nastupaju na kulturnim događanjima.

Alfina ima svega 50 kilograma, a uspijeva stajati samo uz pomoć drugih. Premda djeluje neupadljivo, čim počne pjevati postaje jasno da se u njoj krije velika snaga.

Njezina je majka u jednom intervjuu rekla da joj kći ima „snagu ratnika“ jer je preživjela teške operacije koje su se, nažalost, pokazale neuspješnim u ublažavanju simptoma cerebralne paralize od koje boluje.

„Samo radim ono što mi najbolje ide i što me čini sretnom“, rekla je Alfina. Videozapis njezine najnovije izvedbe postao je pravi hit na društvenim mrežama, s čak 60 milijuna pregleda. Alfinina izvedba zasigurno će promijeniti način na koji razmišljate o osobama sa invaliditetom.

Izvor: Aleteia

Prevela i priredila: Vedrana Prka; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh