Svjedočanstva

SVJEDOČANSTVO S HODOČAŠĆA U MEĐUGORJE

HODOČASTILA S KRISTOFORIMA, SADA SVJEDOČI: Pod dojmom sam novog načina razmatranja molitve Na ovom hodočašću nikada manje molitve nisam izgovorila, a da sam se osjećala tako milosno, slušano i dobro

Žena skklopljenih ruku , moli se

Foto: fantom_rd, Shutterstock

 

Donosimo vam svjedočanstvo naše čitateljice koja je željela podijeliti milosti dobivene na hodočašću Kraljici Mira s Kristoforima. Zahvalila je voditeljima hodočašća, našima Šimi Đuliću i Nediljku Jelčiću jer, kako sama kaže, njihov duhovni mir osjetio se kroz cijeli put.

savršen mir hodočasničke grupe

„Hvala vam na predivnom duhovnom vodstvu. Sve je bilo jako lijepo, profesionalno i ljudski organizirano. To kratko vrijeme boravka u Međugorju sadržajno je skroz ispunjeno. Vaš duhovni mir osjetio se kroz cijeli put pa vjerujem da je upravo on razlog zašto je i cijela grupa bila u posebnom ozračju i miru. Da se razumijemo, samo smo ljudi i uvijek nas zbog naše različitosti neke osobe svojim izdvojenim i ponekad nama neprimjerenim ponašanjem ometaju, unose nemir, te nas to nervira i ometa. Takav savršen mir hodočasničke grupe nisam još nikada doživjela, a pohodim ih cijeli svoj život.

Novi način razmatranja molitve

Pod dojmom sam novog načina razmatranja molitve, tako da više ozbiljno ne razmišljam o pohađanju Škole molitve već sam donijela odluku da krećem od ponedjeljka 30. 9. (prije sam bila spriječena zbog onkološke pretrage i zračenja, te imam preporuku 24 h biti izolirana i uopće nemam ni minimum straha i nemira koje sam nosila posljednjih mjeseci). Nestrpljivo čekam i objavu termina tečaja krunice jer sam si na ovom hodočašću u potpunosti osvijestila problem da se silno trudim „svidjeti i dopasti“ nebeskim roditeljima pa si zadajem puno aktivnosti kroz molitve, devetnice, nabrajanja i što više sadržaja u kojima se nerijetko pogubnim, nemam koncentracije i time sam svjesna da to vrijeme nije kvalitetno provedeno vrijeme za moj duhovni rast i napredak. Na ovom hodočašću nikada manje molitve nisam izgovorila, a da sam se osjećala tako milosno, slušano i dobro.

osjećala sam cijelo vrijeme snažnu fizičku prisutnost

Posebno hvala za pojedinačnu molitvu. Za vrijeme molitve sam cijelo vrijeme osjećala snažnu fizičku prisutnost sa svoje lijeve strane gdje, za ljudsko oko, nije bilo nikoga. Budite i dalje tako dobri i ustrajni u svojoj službi i poslanju jer Crkva treba ovakve učitelje. Neka vas prati Božji blagoslov, čuva i štiti od svake napasti i nevolje, kako vas, tako i vaše obitelji. Zajedno u našoj vjeri i nadi do neba“, navodi.

 

 

 

 

U Međugorje ponovno hodočastimo od 25. do 27. 10. Više

Informacije o ostalim hodočašćima u našoj organizaciji možete pronaći ovdje.

 

 

 

Za Book.hr svjedoči N. N.   (Podaci poznati uredništvu)

Priredila A. P.

 

Svoje nam svjedočanstvo možete poslati  e-mailom na adresu: [email protected].

 

 

Figulus

 

Preporuka! Knjiga-molitvenik patera Marka Kornelija Glogovića „U milosti Međugorja. Molitve savjesti, novi početak, pravi mir“ može biti u vašim rukama. Za sve koji žele bolje upoznati Mariju, osjetiti srcem Majku koja Vas čeka da Vas upozna sa svojim Sinom, brižnu majku koja Vas ljubi svim srcem te za sve koji žele biti u milosti Međugorja. Knjigu možete kupiti putem web-shopa naše Biblioteke Figulus.

 

 

 

 

 

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

Podatci za plaćanje nalaze se na ovoj poveznici.

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

 

Najčitanije

Na vrh