Osobni razvoj

ČOVJEK KOJI JE PUŠIO BIBLIJU

Vi ste svjetlo svijeta – to je opis stvarnosti Hvala dragom Bogu, On sve čini sam. Sve što moramo napraviti jest svim srcem vjerovati u to

SVjetlo

Foto: SAKET GANDHI, Unsplash

 

Ne smijemo se tužiti da je svijet tako mračan. Sami smo odgovorni za to da ga učinimo svjetlijim. Ta je spoznaja onda u samici u Bruchsalu s Biblijom na krilu bila polazište mog prekrasnog putovanja s Bogom. Vi ste svjetlo svijeta – to nije zapovijed. To je opis stvarnosti.

kad Božja ljubav svijetli kroz nas

Mi jesmo svjetlo svijeta. O nama ovisi hoćemo li svijetliti. Ako ne svijetlimo, svijet ostaje mračno mjesto. Samo kad Božja ljubav svijetli kroz nas, kroz našu ljubav prema ljudima i našu spremnost da praštamo, mjesto na kojem se nalazimo može biti osvijetljeno.

Hvala dragom Bogu, ne trebamo to činiti svojim snagama – Bog sam to čini. Sve što moramo napraviti jest svim srcem vjerovati u to.

 

 

Iz knjige „Čovjek koji je pušio Bibliju“ autora Wilhelma Buntza možete nabaviti samo u Biblioteci Figulus. Obično priželjkujemo da nam se Božja Riječ spusti iz glave u srce. Ovom se čovjeku spustila iz pluća u srce – doslovno!

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju ovdje.

 

 

 

 

 

 

 

Za Book.hr priredila A. P.

 

 

 

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

Podatci za plaćanje nalaze se na ovoj poveznici.

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh