Pater Arek Krasicki

DUHOVNI RAST

Ne boj se prošlosti! Isus pobjeđuje svaki grijeh. On je jači od svakoga zla. Ne boj se prošlosti! On preuzima na sebe svako zlo i pobjeđuje svojim križem. Budi ponosan na sve svoje. Neki se sigurno mole za tebe na nebu, a možda neki još uvijek čekaju tvoju molitvu u čistilištu

Ne boj se prošlosti!

Foto: Pixabay

 

Čitamo danas o Isusovom genealoškom stablu koji kao pravi čovjek, ima pretke koji sežu skroz do Abrahama. Njegovi su pradjedovi bili velikani i kraljevi, a najpoznatiji su među njima David i Salomon. Međutim ni oni nisu bili bez grijeha. Iako su bili veliki i odabrani od Boga, ipak su padali u mnoge grijehe.

…možda se danas stidiš svojih korijenja jer bi htio da sve bude bezazleno i tako idealno. Međutim, stvarnost je drugačija

Moguće da i u tvojem rodbinskom stablu ima pokoji David i Salomon. Ima naravno i pravednika, ali kad pogledaš ipak prevladaju grješnici. I možda se danas stidiš svojih korijenja jer bi htio da sve bude bezazleno i tako idealno. Međutim, stvarnost je drugačija.

Budi ponosan na sve svoje

Isus pobjeđuje svaki grijeh. On je jači od svakoga zla. Ne boj se prošlosti! On preuzima na sebe svako zlo i pobjeđuje svojim križem. Budi ponosan na sve svoje. Neki se sigurno mole za tebe na nebu, a možda neki još uvijek čekaju tvoju molitvu u čistilištu.

pater Arek Krasicki CSSp, Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh