Vijesti

PREMINUO OD KORONA VIRUSA

Naš ljubljeni otac Lorenzo otišao je k Ocu Počivao u miru Božjem

Foto: Pixabay

 

Od korona virusa preminuo je otac Lorenzo Montecalvo u dobi od 75 godina. Veliko srce oca Lorenza prestalo je kucati u bolnici Cotugno u Napulju, gdje je hospitaliziran 9. veljače nakon zaraze korona virusom.

Otac Lorenzo, poznat nam je po svakodnevnom komentaru evanđelja na Facebook stranici Sjeme na kojoj je i objavljena vijest o njegovoj smrti:

„Naš ljubljeni otac Lorenzo otišao je k Ocu. Hvala svima na molitvama. Tuga zbog gubitka je velika, ali je veća zahvalnost što je bio dio mog života. U Raj poveli te anđeli! Vjerujem da si zaslužio gledati Oca licem u lice. Hvala ti na svemu! Doviđenja!“

Njegovi nagovori prevođeni su na čak 10 jezika, a otac Lorenzo autor je i desetaka knjiga, koje se besplatno dijele svima koji ih zatraže.

Stalna prisutnost na vjerskim mjestima, na Radio Mariji, TV 2000 i na konferencijama širom Italije, učinila ga je vrlo poznatim ne samo u Italiji, već širom svijeta.

Počivao u miru Božjem.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh