Aktualnosti

NOVI TERMINI

Redatelj „Najvećeg dara”: „Zahvaljujući velikom zanimanju, film će se u Zagrebu prikazivati još sedam dana!” Redatelj „Najvećeg dara”, filma o oprostu na koji nitko ne ostane ravnodušan, s kojim smo nedavno razgovarali za naš portal, ugodno je iznenađen zanimanjem i povratnim informacijama koje dobiva od naših gledatelja! Film će se zbog interesa prikazivati u Zagrebu. još sedam dana. Također, izgledno je da će se prikazati i u drugim hrvatskim gradovima, što ovisi o vama – ako želite da se film prikaže i u Vašem gradu, zatražite ga izravno na njihovoj stranici: www.najvecidar.com

Foto: Infinito +1

 

Na početku zahvaljujemo svima koji ste gledali film Najveći dar i preporučili ga prijateljima i rođacima!

U samo sedam dana film Najveći dar gledalo je više od 1600 gledatelja! Stoga se film nastavlja prikazivati u Zagrebu još sedam dana

U prvom tjednu prikazivanja u Zagrebu film je postao najgledanijim filmom u svojem žanru. U samo sedam dana gledalo ga je više od 1600 gledatelja!

Stoga se film nastavlja prikazivati u Zagrebu (u kinodvorani SC Forum, Jarunska 2) još sedam dana u studenom i prosincu, s početkom u 20 sati, i to u:

četvrtak, 28. studenoga
utorak, 3. prosinca
četvrtak, 5. prosinca
utorak, 10. prosinca
četvrtak, 12. prosinca
utorak, 17. prosinca
četvrtak, 19. prosinca.

Ulaznice se mogu kupiti preko interneta na adresi ulaznice.hr te za gotovinu, osobnim dolaskom na prodajna mjesta: Berislavićeva 13 (Rockmark glazbena knjižara, tel. 01/532430), Ante Topića Mimare 38 (Malešnica; Turistička agencija Izazov, tel. 01/3457585 ) i Tisak Media (kiosk, Pothodnik Glavnoga kolodvora, Paromlinska 2a, tel. 01/4577490), ili na blagajni kina jedan sat prije početka prikazivanja. Cijena ulaznica je 30 kn, s popustom za studente od 50 %, koji se, uz predočenje studentske iskaznice, može ostvariti samo na blagajni.

Želite li da se film prikaže i u Vašem gradu? Zatražite ga ovdje: www.najvecidar.com

I u drugim hrvatskim gradovima…

Zahvaljujući velikom zanimanju gledatelja i oduševljenim komentarima, broj zahtjeva za prikazivanjem filma Najveći dar u mnogim hrvatskim gradovima i mjestima stalno se povećava.

Film je prikazan već u 30-ak zemalja, među koji su: Argentina, Meksiko, Gvatemala, Honduras, Nikaragva, Kostarika, Portoriko, Panama, Kolumbija, Ekvador, Brazil, Peru, Paragvaj, Salvador, Urugvaj, Čile, Španjolska, Italija, Poljska, Austrija, Rumunjska, Engleska i Slovenija teje  posvuda izazvao iznimno velik interes publike i medija.

Potkraj listopada premijerno je prikazan u Njemačkoj i Švicarskoj, a zatim je u studenome započelo prikazivanje i u Hrvatskoj. Uskoro slijede premijere u SAD-u i Luksemburgu.

Slavlje oprosta

Najveći dar je četvrti dugometražni film producentske kuće Infinito +1, istoga redatelja, kojeg su prijašnji filmovi Posljednji vrh, Marijina zemlja te Stope ganuli srca milijuna ljudi iz 35 zemalja.

Slavlje oprosta nastavlja se u Zagrebu i uskoro će dotaknuti i mnoga srca u Splitu i ostalim gradovima i mjestima!

Svima vam od srca hvala!

Za Infinito +1,

Juan Manuel Cotelo, redatelj

 

Intervju koji je gosp. Cotelo dao za naš portal Book.hr možete pročitati ovdje: „Kad sam napokon učinio ono na što me je Bog dugo poticao, pronašao sam mir. Znao sam: ‘To je to. To je ono što tražim od svoje šesnaeste godine’ˮ

Više o filmu možete pročitati ovdje.

 

Želite li da se film prikaže i u Vašem gradu?
Zatražite ga ovdje: www.najvecidar.com
Facebook stranica: Infinito Croatia

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh