Najave

FORMACIJA MLADOG KRŠĆANINA

3D formacija: Prijavi se da ti život poprimi nove dimenzije! SKAC je otvorio prijave za trogodišnji program za cjeloviti razvoj osobnosti

3D formacija: prijavi se da ti život poprimi nove dimenzije!

Foto: www.skac.hr

 

SKAC je otvorio prijave za trogodišnji program za cjeloviti razvoj osobnosti 3D formacija u  akademskoj godini 2019./2020. Cilj programa je omogućiti formaciju mladog kršćanina nudeći mu poticajno okruženje za osobni razvoj, rast u vjeri i odgovornom društvenom djelovanju. Evo što o programu prve godine kaže duhovnik SKAC-a p.Rukavina:

Cilj prve godine 3Da je upoznati svoj nutarnji svijet i kakav on učinak ima na moje izvanjsko ponašanje. Što se događa u mojoj nutrini kad svijet oko mene utječe na mene? U prepoznavanju tih nutarnjih i izvanjskih pokreta biti sposoban adekvatno odgovoriti u situaciji a da se ne upada u grijeh ili nered bilo koje vrste. Uvježbavamo se u krepostima da čovjek ne upada u nezerelosti i probleme koji mu uništavaju život. Program je napravljen tako da čovjek mora i sam puno na sebi raditi, samoga sebe uvježbavati u dobru. U suprotnome čovjek je dresiran za zlo. Cilj je nutarnja sloboda i vlastiti angažman pojedinca.

Prijave su moguće samo za prvu godinu, a drugu i treću pohađaju polaznici koji su prijašnjih godina pohađali 1. i 2. D. Program prve godine vodi pater Tomislav Špiranec, a susreti se održavaju ponedjeljkom u 20 sati, počevši od 14. listopada. Prva tri susreta su „probna“. Tako svi koji su se prijavili imaju priliku kušati program, odlučiti jesu li pozvani na to baš ove godine i usuditi se izložiti promjeni, dati svoje vrijeme i otkrivati višedimenzionalnost života.

Prva godina 3D formacije sudioniku omogućuje poticajno okruženje u kojem će:

  1. razvijati svijest o sebi kroz prepoznavanje i izricanje nutarnjih pokreta;
  2. razmatrati Božju riječ i otvoriti joj se;
  3. vježbati se u krepostima;
  4. iskusiti bogatstvo zajedništva.

 

Prijaviti se mogu mladi od 18 do 30 godina (uključno). Broj mjesta je ograničen. Prijave traju do 7. listopada. Više informacija o samome programu i prijavnica dostupni su na: http://skac.hr/3d-formacija-prijavi-se-da-ti-zivot-poprimi-nove-dimenzije/

SKAC; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh