Osobni razvoj

CAMINO - ZA JUNAKE 3. KATA

Hodanje Caminom može biti simbol života Na cilju odložiš taj svoj kamenčić kao simbol skidanja tereta zbog kojeg si možda i došao na taj put. Teret kojeg se želiš riješiti

Putokaz za Camino de Santiago

Foto: Estanis Banuelos, Shutterstock

 

Hodanje Caminom može biti simbol života. Ima uspona i padova, ima lakših i težih dana, ima mnogo suputnika, ali u isto vrijeme si sam. Nekad je dobro, nekad loše, puno se smiješ, ali ponekad i plačeš. Takav je život. Ali važno je da ne odustaneš. Da ideš dalje. I da sam nosiš vlastiti teret na leđima, uz kamenčić.

Hodaj dalje, dan po dan, čak i ako ne znaš što te čeka po putu. Znaš samo koja ti je namjera i koji ti je cilj. Na cilju odložiš taj svoj kamenčić kao simbol skidanja tereta zbog kojeg si možda i došao na taj put. Teret kojeg se želiš riješiti. Teret koji te je pratio kroz jedno razdoblje života, ali sad osjećaš da je vrijeme da ga spustiš.

 

 

Camino

Ulomak iz knjige „Camino” autora Antona Krepeka. Otac se odlučio na put od 800 kilometara u znak zahvale za ozdravljenje sina od leukemije. Autor u knjizi opisuje emocije koje je proživljavao kao otac, opisuje sve nevolje koje su ih snašle u obitelji, ali naglašava lijepe stvari koje su se dogodile.

Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Ovu knjigu možete nabaviti isključivo putem web-shopa naše Biblioteke Figulus.

 

 

 

 

 

Spomenimo i kako Kristofori organiziraju hodočašće u studenom u Fatimu i Santiago de Compostelu. Više o tome na poveznici.

 

 

Za Book.hr priredila A. P.

 

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

Podatci za plaćanje nalaze se na ovoj poveznici.

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh