Preporučamo

PRIJAVI SE!

2. ONLINE KONFERENCIJA KATOLIČKIH MUŠKARACA: 20 iskusnih govornika, 20 zanimljivih tema, 3 dana konferencije Konferencija na kojoj možeš iskusiti moćno zajedništvo katoličkih muškaraca u ovome kriznom vremenu!

Druga online konferencija katoličkih muškaraca „Budi muškarac“

Foto: Muževni budite 

 

Druga online konferencija katoličkih muškaraca „Budi muškarac“, još jedan projekt portala „Muževni budite“, održat će se od 25. do 27. lipnja 2021.

Prva konferencija održana je u studenom prošle godine, a potaknuti pozitivnim reakcijama, organizatori su odlučili održati još jednu konferenciju za katoličke muškarce, no ovaj put, poručuju, opširniju i tematski sveobuhvatniju.

U tri dana konferencije bit će tema u kojima će svaki katolički muškarac naći nešto za sebe. Sveukupno 20 katoličkih muškaraca progovorit će o sljedećim temama: vjeri, formaciji, uzorima muževnosti, borbi s kockom i pornografijom, bračnom životu, odgoju djece, posvojenju, borbi s neplodnošću, duhovnosti i poduzetništvu, liderstvu, tjelovježbi, ali i o mnogim drugim temama.

Mađu govornicima su fra Mate Bašić, fra Serđo Ćavar, jedan je od pokretača inicijative „40 dana za život“ Filip Đekić, Danijel Katanović, voditelj tečaja za brak Ljubav i poštovanje i programa Izgradnja obitelji, potom autor knjige „Ti si svjedok“ Zlatko Krznarić, fr. Ivan Dominik Iličić, Marko Matijašević, predsjednik udruge „Eho“ i voditelj Doma molitve Zagreb, Krunoslav Puškar, pokretač projekta i portala „Muževni budite“, poduzetnik Josip Salaić i brojni drugi.
Sve govornike i njihove biografije pogledajte ovdje.

Prijave

Prijaviti se možete do 24. lipnja i, kako kažu organizatori, tako podigniti svoju duhovnost na višu razinu te otkriti kako još bliže nasljedovati Krista, najsavršenijeg muškarca, Onoga koji je ispunio svoje poslanje na zemlji u potpunosti.

Link za prijavu.

Donacija

Projekt „Muževni budite“ jedan je od projekata udruge „Hrvatska za Život“.

Da biste sudjelovali na konferenciji „Budi muškarac“, potrebno je uplatiti preporučenu donaciju od 120 kn.

Na web stranici “DONACIJE” možete vidjeti za što će biti utrošena vaša donacija.

Informacije za donaciju provjeri ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh