Aktualnosti

E-KNJIGE

Zbog koronavirusa ne stiže ti pošta? Imamo rješenje! Tvoja se zemlja nalazi na popisu zemalja u koju ti ne smijemo poslati pošiljku? Ne brini – imamo rješenje!

Foto: Mason B.; Unsplash

 

 

Zbog trenutne situacije u svijetu povezane s koronavirusom neke su usluge otežane i/ili obustavljene. Hrvatska pošta nas redovito obavještava o promjenama u poštanskom prometu. Informira nas u koje se zemlje trenutno ne mogu slati pošiljke, pa prema tome ni knjige ni časopisi.

Ako se Vaša zemlja nalazi na tom popisu, ne brinite – imamo rješenje!

Naš elektronički-kutak trenutno broji desetak knjiga, a nekoliko naslova možete ‘skinuti’ besplatno!

Naime, osim knjiga u tiskanom izdanju, neke naše knjige možete pronaći i u elektroničkom obliku, ovdje, primjerice knjigu „Sila odozgor – snovi, vizije i proroštva“ autora Josipa Lončara. Ovaj naš elektronički-kutak trenutno broji desetak knjiga, a nekoliko naslova možete ‘skinuti’ besplatno!

Posjetite naš e-kutak i odaberite nešto za sebe dok svi zajedno sa strpljenjem i uz molitvu s iščekivanjem gledamo u mirnije, radosnije i ljepše sutra! 🙏

Popis zemalja u kojima je prijam pošiljaka obustavljen

Australija, Crna Gora, Čile, Hong Kong, Indija, Island, Južna Afrika, Luksemburg, Makedonija, Novi Zeland, Portugal, Srbija, Švicarska, Tajland, Tanzanija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Rusija.

OUTLET! Knjige koje kupite na VELIKOJ RASPRODAJI u našem web-shopu www.figulus.hr, poslat ćemo Vam čim to bude dopušteno!

www.book.hr/e-knjige/

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh