Svjedočanstva

ZATRUDNILA NAKON 14 GODINA „Otići ću u Međugorje pješice, za tebe i tvoju nakanu“ Ovo je predivno svjedočanstvo zagovorne molitve

ZATRUDNILA NAKON 14 GODINA „Otići ću u Međugorje pješice, za tebe i tvoju nakanu“

Foto: Pixabay

 

Prije nekoliko godine boravila sam u Njemačkoj.

Tamo sam susrela jednu gospođu koja je radila sa mojim bratom. Imala je neki poseban sjaj u očima. Pričala mi je kako je 14 godina u braku i da nemaju djece, da je sve pokušala i nikako nisu uspjeli.

Gledala sam ju, a iz mene su samo izašle riječi: „Ti si jedno predivno stvorenje, Bog će te nagraditi! Čim se vratim kući otići ću u Međugorje pješice za tebe i tvoju nakanu“

Moja je curica skinula krunicu sa ruke i poklonila joj je, a ona je počela plakati. Gledala sam ju, a iz mene su samo izašle riječi: „Ti si jedno predivno stvorenje, Bog će te nagraditi! Čim se vratim kući otići ću u Međugorje pješice za tebe i tvoju nakanu.“

Bog je velik

Pomislila sam u sebi odakle mi te riječi? Kad sam došla kući zamolila sam susjedu da molimo Gospinu krunicu devet dana za tu gospođu. Otišla sam u Međugorje pješice kako sam i obećala. Nakon mjesec i pol dana ona gospođa iz Njemačke mi piše poruku: „Hvala ti, Bog je čuo tvoju molitvu: trudna sam!“ Ja sam joj odgovorila: „Vidiš kako je BOG velik!“ Rodila je živog i zdravog dječaka.

Zato molite se za druge i njihove nakane, jer puno više možemo učiniti kada jedni za druge molimo. I dodajmo još jednu stvar:

Najveću sposobnost zagovora imaju oni među ljudima koji čuvaju Božje riječi, koji meditiraju nad nadahnjujućim sadržajem, kojima Biblija nije samo jedna od knjiga na polici u knjižnici, nego miljenica očiju! (Iz knjige „Valovi milosti“ autora p. Augustyna Pelanowskog)

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh