Najave

WWW.MUZEVNIBUDITE.COM

UŽIVO Produžene su prijave za 3. konferenciju katoličkih muškaraca! Još uvijek možeš naći svoje mjesto u najjačem događaju ovog ljeta. Održat će se 17. i 18. lipnja 2022. u zagrebačkom hotelu ”International”. Prijave traju do 15. lipnja, tj. do popunjenja mjesta

Foto: Muževni budite

Nakon prve dvije uspješne konferencije ”Budi muškarac” koje su organizirali online 2020. i 2021. godine, članovi projekta “Muževni budite” ove godine organiziraju treću konferenciju koja će se napokon održati uživo (u pravome smislu te riječi), u zagrebačkom hotelu ”International”.

Kada? 17. i 18. lipnja 2022.

Gdje? U zagrebačkom hotelu ”International”

Tko? U sklopu projekta „Muževni budite“

Govore: fra Mario Berišić, fra Stjepan Ivan Horvat, Franjo Adanić, Darko Andročec, Ante Bilaver…

Teme

Na konferenciji koja će se održati 17. i 18. lipnja 2022. okupit će velik broj govornika koji će se dotaknuti svih mogućih tema koje mogu zanimati jednoga katoličkog muškarca, a to su: duhovna formacija, duhovni boj, razlučivanje životnog poziva, predbračna i bračna čistoća, ljubav i poštovanje u vezi i braku, odgoj djece, liderstvo i poduzetništvo, tjelovježba i još mnoge druge…

Govornici

Neki od 20-ak govornika koje možete očekivati su: fra Mario Berišić, fra Stjepan Ivan Horvat, Franjo Adanić, Darko Andročec, Ante Bilaver, David Cindrić, Ivan Džanko, Pere Eranović, Ivan Fabić, Kristijan Glavaš, Veseljko Kralj, Zlatko Krznarić, Luka Marušić, Krunoslav Puškar, Josip Vučko, Zvonimir Žulj itd.

Prijavite se na ovogodišnju konferenciju i dopustite da Gospodin preko Duhom nadahnutih govornika u vama učini nešto novo

Svaki od njih dat će svoj doprinos geslu ovogodišnje konferencije, a ono glasi: „Evo, činim nešto novo; već nastaje. Zar ne opažate?” (Iz 43, 19).

Kako se prijaviti

Prijave traju do 15. lipnja ili do popunjenja mjesta, a više o okvirnom programu i o samoj prijavi možete naći pomoću ove poveznice: https://forms.gle/TBv5CSH8qqPS5yAc8.

“Prijavite se na ovogodišnju konferenciju i dopustite da Gospodin preko Duhom nadahnutih govornika u vama učini nešto novo, kako biste postali onakvi muškarci kakvim vas je Bog zamislio”, poručuje nam dr. sc. Krunoslav Puškar, voditelj projekta ”Muževni budite”.

Vidimo se na konferenciji!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh