Osobni razvoj

NISMO SAMI

Zapamti! Tvoja borba je pravi blagoslov Želim te ohrabriti i utješiti. Stvarno nisi sâm/sama. Bogu je sve moguće. Gospodin pobjeđuje pa i po našoj malenosti i bijedi.

Foto: Shutterstock

 

Naša je borba pravi blagoslov i Božji dar. Plivajmo uz struju, do Izvora. Želim te ohrabriti i utješiti. Stvarno nisi sâm/sama. Bogu je sve moguće. On je istinski prisutan u svemu u čemu si. Otkrij ga! Zaljubi se u njega! Slijedi ga! Tvoje rane, ozljede, slabost samo su mamac Božjemu milosrđu… Tvoje suze ukrasi su i odličja tvojega bića, bit će prepoznati na Sudu, bez brige. Gore srca! »Ne bojte se onih koji ubijaju tijelo…« Mi smo kršćani, ne prijetimo, ne osuđujemo, ne osvećujemo se, ne mrzimo. Ne moraliziramo. Mi smo »svjetlo svijeta«. Mi smo »Vegeta« u juhi društva. Mi smo vilenjaci iz »Gospodara prstenova«. Mučimo se, ratujemo, gradimo, a Gospodin pobjeđuje pa i po našoj malenosti i bijedi.

Molitva je naše oružje

Molitva čini čuda! Molitva je naše oružje. Pomolite se i za mene, da ne vrludam i da ostanem Kristov. Na svojoj Kalvariji, a ja molim da svi čitatelji budu ispunjeni hrabrošću i snagom Duha Svetoga, za činjenje djela ljubavi. Isus kaže: »Činite dobro, da svi hvale vašega Oca nebeskog«. Sva mu hvala i slava.

Iz knjige „Grešnicima ulaz dopušten” autora patera Marka Glogovića. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte za naše nove naslove, pogodnosti i popuste!

Kako biste newsletter primali e-mailom – prijavite se ovdje.

Najčitanije

Na vrh