Aktualnosti

WWW.FIGULUS.HR

VIDEONAJAVA „Isus govori Faustini i tebi. 365 razmatranja“ Susan Tassone

VIDEONAJAVA „Isus govori Faustini i tebi. 365 razmatanja“ Susan Tassone

Foto: B.R.; LM Design

 

Iz tiska je izašla nova knjiga „Isus govori Faustini i tebi. 365 razmatranja“ autorice Susan Tassone.

„Ova nam razmatranja mogu umnožiti vjeru, učvrstiti nadu i usavršiti ljubav; mogu nas okrijepiti kad klonemo, probuditi za sve ono Božje lijepo, spasonosno, korisno i plemenito; nadahnuti i prožeti naš dan već izjutra za stajanje uz i za Isusa. Preporučam od srca!“ – rekao je p. Marko Glogović u predgovoru knjizi.

Svoje dojmove o knjizi s nama je podijelila i s. M. Jaira Udovičić, predstojnica samostana Sestara Milosrdnog Isusa u Puli te je poručila:

„Dragi čitatelju, po ovoj knjizi upoznat ćeš još više snagu i dar Božjega milosrđa. Uvidjeti kako je dobar i milosrdan naš Nebeski Otac, ljubav i brigu Isusa Krista te vatru Duha Svetoga, koja može tvoj život promijeniti u potpunosti. A to sve s potpunim pouzdanjem u Njegovu veliku dobrotu i milosrđe. Neka nam u tome pomogne zagovor svete Faustine Kowalske i blaženog Mihaela Sopoćka. Uzdajmo se u Gospodina.“

Neka ti ova knjiga pomogne iskusiti neshvatljivu ljubav koju Isus ima prema tebi i tvojim bližnjima!

Autorica

Knjigu možeš naručiti na: www.figulus.hr

Videonajavu pogledajte ovdje:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh