Foto i video

LJUBAV I POŠTOVANJE

VIDEO Voditelj tečaja za parove: Izgleda ti kao da se sve ruši, ne znaš kako dalje? Rješenje je ispred tebe Poslušajte čovjeka - govori iz iskustva...

Foto: Screenshot

 

„Sve bi bilo drugačije kad bi on/ona samo malo više shvaćao/shvaćala i vidio/vidjela svoje postupke. Zato ću mu/joj uskraćivati određene stvari kako bi shvatio/shvatila da sa mnom ne može tako i na taj ću način dovesti i nju/njega i naš brak u red.

Znam da će onda biti sve u redu, jer na ovakav način, nije ni čudo da reagiram kako reagiram. Sve to silno nepoštovanje i manjak ljubavi tjera me, samo po sebi, da reagiram negativno i određuje me. Kad se on/ona promijeni, sve će biti drugačije.“

Razmišljaš li i ti ovako o svome braku?

Ili si odustao/odustala od razmišljanja i više ni sam/sama ne znaš što napraviti, ali vidiš da ti je brak pod pritiskom, osjećaš se nevoljeno, nepoštovano, ne možeš komunicirati i sve ti izgleda kao da se ruši, a ne znaš kako dalje?

Možda se u braku osjećaš kao žrtva?!

Ali, što ako je rješenje ispred mene, a ja to jednostavno ne znam „uzeti“, ne razumijem, ne vidim?!

Možda ti predavanje u nastavku u tome pomogne!

Održao ga je Danijel Katanović, član Kristofora, u sklopu 2. konferencije katoličkih muškaraca pod nazivom Budi muškarac u organizaciji portala „Muževni budite“. (Instagram.)

Danijel i supruga rade sa supružnicama i vode tečaj „Ljubav i poštovanje“, koji je do sada pomogao mnogim parovima. Također pišu i dnevne poticaje i mnogo toga drugoga što nam može svima biti svakodnevna „hrana“ za naše brakove i obitelji. Više o njihovim projektima pogledaj: ovdje.

A video s predavanjem možeš pogledati u nastavku:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh