Najave

SVITANJE U KALKUTI

VIDEO U hrvatska kina stiže film o Majci Tereziji Film redatelja Jose Marije Zavale himna je o maloj, ali i velikoj ženi, koja je svoj život posvetila najsiromašnijima među siromašnima

Foto: Infinitio + 1

 

U hrvatska kina povodom 25. godišnjice smrti svete Majke Terezije stiže novi film – „Svitanje u Kalkuti”. Film redatelja José Marije Zavale (Misterij Padre Pija, Nanovo rođeni i Wojtyla. Istraga), himna je o maloj, ali i velikoj ženi, koja je svoj život posvetila najsiromašnijima među siromašnima.

Ono u čemu nas sveta Terezija iz Kalkute poučava jest spoznaja da je glavni grad Indije i danas posvuda prisutan. I u vašem gradu postoji jedna Kalkuta u kojoj ljudi žive loše i potrebna im je Ljubav.

O filmu

U brzom tempu trilera „Svitanje u Kalkuti” prikazuje preplet svjedočanstava šestero ljudi, koji i danas riskiraju svoje živote na najudaljenijim mjestima planeta da bi svjedočili i ljubili Krista prema duhovnosti Majke Terezije.

S prekrasnom izvornom indijskom glazbom film će zasigurno dirnuti srca mnogih gledatelja, osobito onih koji u svojoj zoni komfora zanemaruju ono što se događa s druge strane stvarnosti. Ta dramatična svjedočanstva mnoge će duboko dotaknuti.

U nastavku pogledajte trailer, a ako želite ovdje možete zatražiti prikazivanje filma i u vašem gradu:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh