Svjedočanstva

NANOVO ROĐENI

VIDEO Snažno svjedočanstvo: Predanjem svog života Bogu primili najveću milost „Bilo je kritičnih situacija, gdje nas je Bog uistinu sačuvao. Baš smo bili živi i divlji. Pored Crkve smo se pravili fini, a nakon 200 metara smo bili divlji", navodi

Foto: Nanovo rođeni, YouTube/screenoshot

Foto: Nanovo rođeni, YouTube/screenoshot

 

Članovi zajednice Nanovo rođeni, Ivana i Radoslav Šego podijelili su svoje potresno obraćenje, ali i otkrili kako su predanjem svog života Bogu i poslušnošću  primili najveću milost za koju su molili, odnosno dar braka, uz koji je Ivana posebno naglasila dar majčinstva, piše Vjera.hr.

Pročitajte svjedočanstvo Radoslava Šege.

Radoslav Šego

„Dolazim iz Međugorja i dolje sam planirao živjeti i raditi, ali Bog je imao bolji plan. Dolazim iz četveročlane obitelji, majka nas je učila kako moliti, kako pošteno živjeti. Dok sam bio dečko, počeo sam se propitkivati kojim smjerom mi je ići. Pred strahom od poziva kojim smjerom ići, zatvorio sam se emotivno, za dublje odnose, i za osobu suprotnog spola. Odrastali smo u ulici kraj Križevca gdje je bilo puno djece i kao dečko u toj ekipi radili smo svakakve gluposti i kako smo odrastali bili smo sve življi i naše gluposti su bile sve veće”, govori.

Vozili su i motore i automobile te imali svoj auto klub.

„Bilo je kritičnih situacija, gdje nas je Bog uistinu sačuvao. Baš smo bili živi i divlji. Pored Crkve smo se pravili fini, a nakon 200 metara smo bili divlji. Jedan period sam čak završio i u zatvoru. Bila je jedna nedjelja, početak korizme kad sam s prijateljem dogovarao gdje ćemo se voziti na cesti ili po polju. Bio je predivan dan i razgovarali smo, prijatelj je otišao na podnožje Brda ukazanja i kada je izbjegavao auto pao je s motora, to je bio težak pad i znali smo da je ozbiljna situacija i došla je hitna, odvezla ga u bolnicu”, navodi.

Početak molitve

‚Išli smo moliti za njega i otišli smo na Brdo ukazanja. Prvih dana smo imali svećenika koji je predvodio krunicu, to je baš bilo teško i tragično. Bilo je jako puno ljudi i izmoli smo krunicu i dan po dan molili za njega. Došli su i njegovi roditelji, molili smo da Bog učini čudu da se vrati zdrav. Nakon par dana ja sam počeo predvoditi krunicu”, kaže.

Okupilo se više od 800 ljudi, svi su vjerovaali u čudo. Sedam dana poslije nesreće, Matijas je preminuo. Kada su opet išli moliti krunicu do njih je došao otac preminulog.

„Rekao mi je ako mu nismo s ovom molitvom spasili život onda smo mu na jedan način otvorili vrata raja. Sve me to počelo mijenjati, počeo sam se propitkivati o svemu i motori su mi se počeli gaditi, sve ono što sam volio počelo mi se gaditi, sve manje je bilo želje za ludovanjem, a sve više je dolazila želja za Bogom. Opet smo se nastavili okupljati i moliti cijelu korizmu”, priča Radoslav, a cijelo svjedočanstvo pogledajte u videu:

Izvor: Vjera.hr

Za Book.hr priredila A. P.

Ako se zaista želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista) ispod imate kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu  ‘timarine’.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh