Zanimljivosti

OD STRANACA DO PRIJATELJA

VIDEO Slučajan susret i dječje veselje koje će vam izmamiti suzu „Ljubljeni, ljubimo jedni druge, jer ljubav je od Boga, a tko god ljubi, od Boga je rođen i poznaje Boga.” 1 Ivanova 4,7

Foto: Good Morning America, YouTube / Screenshot

Foto: Good Morning America, YouTube / Screenshot

Slučajni susret dvoje stranaca u trgovini pretvorio se u prekrasno prijateljstvo. Mlada žena i znatiželjni dječak, oboje u invalidskim kolicima podijelili su svoju sreću sa svima nama. Hannah Hutzley bila je u kupovini kada joj je prišao simpatični dječak s jednostavnim pitanjem: „Bok… znaš li raditi wheelies (op.a. okretaj u kolicima)?” Nisu niti slutili da će ovaj trenutak oboma promijeniti živote na bolje, prenosi FaithPot.

U dirljivom videu koji je na Instagramu objavila Hannah Hutzley može se vidjeti kako je dječak zadivljen njenim vještinama. Oduševljeno je zatražio da ga nauči kako se to radi.

„Skoro šest godina koristim invalidska kolica i ovo mi je prvi put da sam srela i dijete u istoj situaciji. U tom sam se trenutku rasplakala. Na kraju dana, svi samo želimo povezati se s nekim tko nas razumije. Tako mi je drago što me pronašao!” navela je.

I doista. Simpatičan je ovo video koji nas podsjeća da svakog dana i svakog trenutka možemo nekome uljepšati dan.

„Ljubljeni, ljubimo jedni druge, jer ljubav je od Boga, a tko god ljubi, od Boga je rođen i poznaje Boga.” 1 Ivanova 4,7

U nastavku pogledajte video:

Izvor: FaithPot

Za Book.hr priredila A. P.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh