Aktualnosti

OBITELJ MATIJEVIĆ

VIDEO Samohrana majka s petero djece treba našu pomoć Do sada su živjeli u vlagi, gljivicama, crnim zidovima, bez ikakve pomoći i bez hrane i higijene, navode iz Hrvatske udruge za pomoć žrtvama nasilja, djeci i siromašnima

Samohrana majka s petero djece iz Škarbnje treba pomoć

Foto: HUPŽNDS

 

Obitelji Matijević iz Škabrnje i dalje treba naša pomoć. Nedostaje još 11.000,00 eura za unutarnje radove, napraviti kupaonu, sobe za petero djece i kuhinju.

„Kuća je iz vana obnovljena u cijelosti donacijama dobrih ljudi. HVALA. Uređena je i jedna prostorija odmah dolje, u kojoj trenutno boravi gosp. Andrijana Matijević sa djecom, dok se ne prikupi ostatak sredstava kako bi se mogle napraviti sobe za djecu.

Novac prikupljen do sada upotrijebio se u unutarnju i vanjsku obnovu kuće i sve je detaljno lijepo napravljeno i novac se potrošio na radove, potrebe djece i hranu, jer kombi pun hrane koji smo dovezli potrošio se, pogotovo jer se radi o šesteročlanoj obitelji.

samohrana majka brine o petero maloljetne djece

Podsjetimo, radi se o samohranoj majci, udovici umrlog hrvatskog branitelja, koji je preminuo 2021 godine od četiri moždana udara, a u ratu je prošao strahote. Gosp. Andrijana Matijević je samohrana majka i sama brine o petero maloljetne djece, koji na dan 15.05.2024 imaju od 8 do 16 godina. Svi su školarci i putuju u školu.

 

Do sada su živjeli u vlagi, gljivicama, crnim zidovima, bez ikakve pomoći i bez hrane i higijene. No to se promijenilo na bolje zahvaljujući vama dobri ljudi, koji ste pomogli financijski, hranom, higijenom i osobnim dolaskom i pomoćima u vidu volonterskog rada, koliko ste mogli” poručuju iz Hrvatske udruge za pomoć žrtvama nasilja, djeci i siromašnima.

Obitelji Matijević možete pomoći uplatom na račun na koji se prikuplja pomoć samo za obitelj Matijević iz Škabrnje na račun u Erste&Steiermärkische Bank d.d.

 

IBAN: HR4824020061101034912

Primatelj: skraćeni naziv Udruge: HUPŽNDS

Svift/bic za uplate iz inozemstva:

ESBCHR22. model: 00

poziv na broj: 73834063697-2023

 

 

 

 

 

Book.hr

Najčitanije

Na vrh