Hrvatska

VODITELJ DNEVNIKA NOVE TV JAVNO SVJEDOČI VJERU

VIDEO Petar Pereža nakon što je oduševio slavljenjem, svjedočio vjeru i na Antunovskom hodu Na Antunovskom hodu sudjelovao je s djecom. Istaknuo je kako im ne može prenijeti nešto što ne živi, tako da im svojim primjerom pokazuje da treba slaviti Isusa, ići u crkvu, primiti sakramente...

Foto: Screenshot, Nova TV

 

Voditelj Dnevnika Nove TV Petar Pereža ovih je dana bio „vruća” tema brojnih medija. Snimka s TikToka gdje voditelj dnevnika slavi Boga u bazilici sv. Antuna Padovanskog u Zagrebu na Svetom Duhu, na „Duhovno duhovitim večerima” iznenadila je javnost, a sada je sudjelovavši na  na Antunovskom hodu mladih protekli vikend, zajedno sa svojom djecom, progovorio za svoju TV kuću i koliko mu vjera znači.

„Ja sam baš presretan i ponosan na našu Hrvatsku. Trend u Europi je da mladi sve manje idu u crkvu, ali u Hrvatskoj je drugačije, sve više mladih je u crkvama zahvaljujući baš ovakvim događajima poput hoda za Antunovo. Vjera mi puno znači. Mi smo duhovna bića, to dovoljno govori. Bez vjere, bez Isusa, nama kao kršćanima život ne znam bi li imao smisla”, rekao je.

Ono što ga je još više razveselilo bila je i činjenica da su s njim na hodu bila i njegova djeca kojima želi biti dobar vjerski primjer.

„I moja djeca su tu i ja kao roditelj želim biti dobar primjer da treba slaviti Isusa, ići u crkvu i primiti sakramente jer je loše od njih očekivati nešto, a da im ja u tome ne pokazujem pravi put”, rekao je iskreno.

@duhovno_duhovite_veceri #budiFRAjer #ddv #bog #spasitelj #krscanskitiktok #ljubav #foryoupage #fyp ♬ original sound – Duhovno duhovite večeri

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh