Svjedočanstva

GRIJEH POBAČAJA

VIDEO Patricia Sandoval otkriva šokantne detalje o egzorcizmu povezanom s pobačajem u Meksiku Obiteljskog čovjeka, Angela, opsjela su četiri demona nakon što je 2007. godine legaliziran pobačaj u Meksiko Cityju...

Foto: Patricia Sandoval, Facebook

 

Poznata prolife aktivistica i autorica knjige „Preobražena” Patricija Sandoval podijelila je svoju nevjerojatnu životnu priču u ovom intervjuu s Johnom Henryjem Westenom.

Došla je iz slomljenog doma, loših veza, tri pobačaja, posla u Planiranom roditeljstvu (gdje joj je rečeno da nikad ne otkrije što je vidjela), nakon čega je uslijedila ovisnost o metamfetaminima i beskućništvo… Način na koji je Isus došao do nje dok je bila na ulici ostavit će vas bez daha, kao i visine do kojih ju je Bog od tada nosio.

Patricija u ovom intervjuu osim o svom životu, govorila je i o šokantnim detaljima egzorcizma povezanog s pobačajem u Meksiku: Obiteljskog čovjeka, Angela, opsjela su četiri demona nakon što je 2007. godine legaliziran pobačaj u Meksiko Cityju. Nakon ovog događaja pojavilo se čudesno svjetlo u utrobi Gospe Guadalupske, a ovaj čovjek, zbog prevelike tuge, ponudio se kao „duša žrtve”.

U knjizi „Moje ime je sotona. Zapisi o egzorcizmima”, opisuje se i ovaj slučaj opsjednuća. Donosimo vam pismo koje je Angelo uputio papi Franji:

„20. travnja 2015.
Predragi u Kristu, papa Franjo
Svetosti,
obraćam Vam se ovim pismom u kojem Vas prije svega molim za Vaše molitve za mene i moju obitelj. Ja sam Angel V., osoba koju već petnaest godina opsjeda đavao, od čega osam godina nisam ni znao za to. Od trenutka kad sam shvatio pravi razlog mojih bolesti i mojih nevolja, susreo sam brojne egzorciste. U određenom je trenutku moj slučaj postao poznat, protivno mojoj volji, kad sam u očaju došao u Rim na opću audijenciju s Vama. Nekoliko ste trenutaka molili za mene i đavao se očitovao. Bio je to događaj koji su snimile kamere i koji je, protivno mojoj volji, postao vrlo popularan video na globalnoj razini.
Stoga Vas molim za oproštenje ako Vam je to uzrokovalo neugodnosti ili ako je moja prisutnost u tom stanju, a da Vas nisam prethodno obavijestio, bila neprimjerena. Shvatit ćete: nakon petnaest godina tijekom kojih demon uništava moje zdravlje, moj posao, moju obitelj, čovjek je spreman učiniti sve samo da bude slobodan.

Tijekom egzorcizama od oca laži dobio sam razne moguće datume mog oslobođenja, razne razloge zašto sam opsjednut, uključujući navodni problem da do mog oslobođenja neće doći sve dok meksički zakon koji omogućava pobačaj ne bude izmijenjen

Upoznao sam desetke egzorcista, kako u Meksiku, tako i u inozemstvu. Tijekom egzorcizama od oca laži dobio sam razne moguće datume mog oslobođenja, razne razloge zašto sam opsjednut, uključujući navodni problem da do mog oslobođenja neće doći sve dok meksički zakon koji omogućava pobačaj ne bude izmijenjen. Đavlu se ne može vjerovati i upravo sam stoga, prema savjetu svog duhovnika, cijeli sadržaj ove navodne objave povjerio savjetu biskupa jer su oni pastiri koji moraju razlučiti istinitost ili neistinitost takva obrazloženja. U potpunosti se podvrgavam sudu Crkve i već sad ga prihvaćam.

vjerojatno sam žrtva jednog demona koji je odgovoran za moju ekonomsku propast, drugog koji je odgovoran za propast moje obitelji i trećeg koji me vodi u smrt

Moja me situacija već dovela do ruba očaja jer sam vjerojatno žrtva jednog demona koji je odgovoran za moju ekonomsku propast, drugog koji je odgovoran za propast moje obitelji i trećeg koji me vodi u smrt, bilo zbog bolesti, bilo iz očaja, sve do samoubojstva. Hvala Bogu na divnoj supruzi Teresi koja me podnosi sve ovo vrijeme. No đavao je napao i njezino zdravlje, kao i zdravlje moje posvojene djece, Angela i Regine, koja su stalno bolesna. Ovo mi uzrokuje veliku bol. No najveći uspjeh đavla bio je taj što je uzrokovao moju financijsku propast. Oslabio me nizom fizičkih bolesti i depresijom koji su me učinili potpuno nesposobnim za rad. Cijelo sam bogatstvo bezuspješno potrošio na liječnike. Bio sam dobrostojeća osoba, toliko da sam si mogao priuštiti da odem u Rim ili u Međugorje u potrazi za svojim oslobođenjem, a sad sam u situaciji da nemam ni za hranu, kao ni novaca da platim lijekove i studij svojoj djeci.

Stoga, Sveti Oče, na poseban način molim za Vaše molitve kako bih se mogao osloboditi i vratiti na posao te tako ispuniti svoju očinsku i supružničku dužnost. Usudio bih se predložiti, ako Vam se čini prikladnim, da odaberete točno određeni dan i sat kad ćete moliti za moje oslobođenje kako bih mogao zamoliti egzorcista da istovremeno provede egzorcizam nada mnom. Ili biste možda Vi željeli izabrati i imenovati nekog egzorcista u Meksiku za obred. Unaprijed Vam zahvaljujem na Vašim molitvama i očinskoj pažnji.
Vaš u Kristu, Angel V.“

Nastavak slučaja čitajte u knjizi „Moje ime je Sotona. Zapisi o egzorcizmima – od Vatikana do Međugorja“ autora Fabija Marchesea Ragone. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

VELIKA AKCIJA! Knjigu, do 18. prosinca 2022., možete nabaviti po sniženoj cijeni za 84 umjesto 120 kunaovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh